Foto: Instagram

SKUPOCJENO ZIMSKO IZDANJE! Vlatka uživala na snijegu s muškarcem, nije skidala osmijeh s lica: Jedan detalj ostavlja bez teksta

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Bivša voditeljica i pjevačica, do nedavno i kolumnistica za Story, 52-godišnja Vlatka Pokos, pohrlila je ovoga vikenda na snijeg, poput mnogih Hrvata. Ipak. idilični snježni prizori pali su u drugi plan pored jednog detalja.

Naime, po dubokom snijegu Vlatka je hodala sa skupocjenom torbicom svog omiljenog brenda. Radi se o Lady Dior torbici, koja na službenim stranicama ovog popularnog brend dostiže cijenu od 5500 eura, što je nešto više od 40 tisuća nekadašnjih kuna.

Foto: Instagram Screenshot

Ovaj popularni Diorov model samo je jedna u nizu Vlatkinih torbica omiljenog brenda, za kojega je Vlatka neko vrijeme i radila. Naime, tijekom boravka u Kanadi bila je zaposlena kao Diorov modni konzultant. Kako stoji u njezinom životopisu na LinkedInu, taj je posao obavljala od 2017. do 2020. godine.

Ta torbica je samo jedna od mnogih Diorovih torbica u Vlatkinoj kolekciji, a isti takav model ima i u bijeloj boji. Lady Dior je jedna od najpopularnijih modela ove francuske dizajnerske kuće. Proizvodi se od skupocjenih materijala poput janjeće kože, a slični modeli poput ovog mogu koštati i do 6 tisuća eura. Također je navela kako je u Dioru radila i u prodaji te da je poslovala s klijentima osobno i podnosila  financijska izvješća nadređenima.

Foto: Instagram Screnshot

Osim skupocjene torbice, Vlatka je iznenadila i modnom kombinacijom za koju se rijetko tko odlučuje kada odlazi na snijeg. Svom je fotografu pozirala u dugačkom, krznenom kaputu i sunčanim naočalama, a uz skupocjenu Lady Dior torbicu, ovo je zasigurno jedan od najneobičnijih snježnih izdanja koje smo imali prilike vidjeti posljednjih dana na društvenim mrežama.

Kako smo doznali po njezinim objavama, društvo joj je pravio Darko Lubitsch, vizualno-konceptualni umjetnik i dizajner uspješnog “Design-Officea” smještenog na jugu Bavarske.

Foto: Instagram Screenshot




Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.