FOTO: Instagram

SKROMNA POBJEDNICA DORE! U Opatiju stigla autobusom, a tim joj zabranio mobitel

Autor: Dnevno.hr

U Opatiji, na ovogodišnjoj Dori pobijedila je 22-godišnja pjevačica Albina Grčić s pjesmom “Tick-Tock” nakon što je osvojila maksimalne bodove publike i žirija.

Na konferenciji za novinare koja je održana odmah poslije nastupa Albina je priznala da nije bila sigurna hoće li publika prepoznati trud njezinog tima, ali i nje same.

“Bila sam jako napeta. Znala sam da imam to, ali nisam znala hoću li uspjeti publici to dočarati“, izjavila je sretna pjevačica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)




Mladoj pjevačici skladbu je napisao jedan od najpoznatijih hrvatskih skladatelja, aranžera i glazbenih producenta Branimir Mihaljević, a tekst 19-godišnji Max Cinnamon, kojem je otac iz Velike Britanije, a majka iz Karlovca.

“Zanimljivo je da me je Branimir zamijetio prošle godine na Dori. Uočio me je dok sam nastupala kao ‘interval act'”, rekla je Albina.

Kako bi Albina zablistala uz sebe imala je vrhunski tim. Naime, šminkao ju je Karlo Rusan koji inače šminka Maju Šuput Tatarinov dok joj je frizuru radio Zvonimir Franić, bratić Franke Batelić.




Koreografiju joj je pripremila Helena Janjušević koju je javnost imala priliku upoznati u showu “Ples sa zvijezdama” te koja pleše za brojne regionalne zvijezde kao što su Dino Merlin i Severina, a među Albininim plesačima našao se i youtuber Luciano Plazibat.

Mlada pjevačica odmah nakon pobjede otkrila je i hoće li išta mijenjati za nastup na Eurosongu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ALBINA (@albina.music)

“Sve će se mijenjati. Koreografija, outfit… Sve”, odlučno je rekla Albina, ali ipak nije željela komentirati hoće li na Eurosongu također jedan dio pjesme otpjevati na hrvatskom jeziku kao što je to učinila na Dori u Opatiji.

Zanimljivo je da se Albina nakon pobjede nije čula s roditeljima i prijateljima, jer joj je njen tim zabranio mobitel. No, kazala je kako ima ogromnu podršku.

“Albina je u Opatiju doputovala redovnom linijom iz Splita. Ona je normalna djevojka koja čita forume i komentare, pa smo joj u jednom trenutku morali oduzeti mobitel kako bi se koncentrirala za nastup. Ta prirodnost je njena ljepota i mislim kako se to i osjetilo, zato je i dobila dvostruko više glasova publike od drugog”, rekao je Branimir Mihaljević. Priznala je da je među 14 kandidata na Dori imala konkurenciju.

“Svi su bili dobri, ali mislila sam da je vrijeme da pošaljemo bržu, modernu pjesmu, koja je jako ‘catchy’ i koja ima dobar nastup. U tom kontekstu sam najviše kao konkurenciju vidjela Bernardu. Ima izniman vokal i bila je dobra na svakoj probi. Jako ih je puno bilo talentiranih i jako sam zahvalna što sam među svim tim ljudima ja uspjela doći do pobjede”, rekla je Albina.

Plavokosa Splićanka u Rotterdamu, u Nizozemskoj predstavljat će Hrvatsku 22. svibnja.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.