Foto: Instagram

‘SKORO SAM POGINULA’ Olivera Matijević preživjela prometnu nesreću: ‘Još sam u šoku, strah me je opet sjesti za volan’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Bivša natjecateljica u showu ‘Gospodin Savršeni, Olivera Matijević, progovorila je o prometnoj nesreći koju je doživjela prošlog utorka: ‘Skoro sam poginula’.

Naime, zadarska je pjevačica na autocesti između Rijeke i Zagreba naletjela na željeznu konstrukciju koja je vjerojatno pala s nekog kamiona te je završila natučena i s oštećenim automobilom.

‘Pukle su mi prednje gume na autu i razbio mi se cijeli donji dio automobila. Vučna služba ga je odvezla u Zagreb. Nije više bio u voznom stanju. Ta konstrukcija na koju smo naletjeli bila je boje asfalta, nemoguće ju je bilo vidjeti, a dugačka je kao cijela traka. Kad sam zvala policiju, nisam mogla govoriti. Nisam im znala reći gdje se nalazim ni što se desilo. Tresla sam se. Još sam sama bila u autu’, rekla je za 24sata.

Foto: RTL

Njezina prisebnost omogućila joj je da spasi ‘živu glavu’, no šteta na njezinom automobilu broji se u desecima tisuća kuna.

‘Da nisam vozila Mercedes, tko zna kako bih završila. Jedva sam izvukla živu glavu. Cijelu tu noć i dan poslije osjećala sam se psihički vrlo loše. Nikome nisam odgovarala ni na pozive ni na poruke. A dobila sam na društvenim mrežama stvarno puno upita kako sam nakon što sam na Insta Storyju objavila što se dogodilo. Više ljudi mi je pisalo nego kad sam bila u showu ‘Gospodin Savršeni’. Svašta mi je prolazilo kroz glavu.

Puno kolega glazbenika nastradalo je na cesti vraćajući se s gaže. Ja sam, doduše, bila u Rijeci kod prijateljice, a druga me čekala u Zagrebu. Stigla sam u Zagreb tek oko dva ujutro. Na cesti sam provela skoro pet sati. Mogla sam izgubiti glavu. Da sam imala lošiji automobil i da sam ispustila volan iz ruku, da nisam ostala prisebna, poginula bih. Dosta me potreslo to sve skupa’, ispričala je.

Nakon nesreće, javila se dečku nogometašu koji se, također, prepao, ali ju je i pokušao utješiti govoreći da će sve biti u redu.




‘Strah me opet sjesti za volan. Ovo mi je prva prometna nesreća da sam ja bila za volanom. Vidjet ćemo što će biti kad ponovno sjednem u auto jer ne znam što me čeka. Automobil će biti popravljen za kojih tjedan dana. Dotad uživam u zagrljajima i poljupcima svog dragog’, zaključila je.

Naglasila je da je vozila dopuštenom brzinom, a željeznu konstrukciju, koja je bila boje asfalta, zbog mraka nije uočila.




Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.