FOTO: Instagram

SKOČILA REPERU U ZAGRLJAJ! Atraktivna brineta još se nije razvela, a već se zaručila: Viđena s dijamantom na ruci

Autor: Dnevno.hr

Nakon burnog razvoda s glumcem Brianom Austinom Greenom 34-godišnja glumica i model Megan Fox uživa kao nikad prije. Atraktivna brineta ponovno ima razlog za osmijeh.

Ljubavnu sreću pronašla je s 30-godišnjim glazbenikom Machine Gun Kellyjem u čijem se spotu pojavila. Megan je pratila svog novog dečka prilikom gostovanja u showu “Saturday Night Live” gdje su izazvali veliku pozornost, a glazbenik je u jednom trenutku nosio glumicu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)

Megan je potom na svojem Instagram profilu pohvalila reperov nastup u showu.




“To je bio najbolji show u ovoj emisiji ikad”, napisala je Megan koja još nije finalizirala razvod s glumcem s kojim ima troje djece.

Osim što je par zaljubljen do ušiju šuškanja se da su se ujedno zaručili. Američki mediji uhvatili su par u šetnji u New Yorku, pri kojoj je Meghan na ruci nosila zaručnički prsten s pozamašnim dijamantom.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)

Megan je snimljena kako hoda uz repera odjevena u crne traperice i topli kaput, a dok je poglede privlačio njezin ružičasti rajf s mačjim ušima, još je veće zanimanje javnosti probudio dijamantni prsten na “pravom prstu”.

Inače, Mega mora paziti svog sadašnjeg odabranika. Naime, reper , pravi je mamac za američke ljepotice, pa su ga dosad povezivali između ostalog i s Kate Beckinsale, Noah Cyrus, Demi Lovato, Chantal Jeffries i brojnim drugima.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.