Foto: Instagram

SKINULI JE NA GRANICI! Poznata influencerica posramljena, ne daju joj povratak kući: ‘Bijesna je, bilo joj je jako neugodno, znala je da će svi vidjeti’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

U vrlo neugodnoj situaciji našla se poznata influencerica Zorana Jovanović, poznata kao Zorannah. Dok se ona veselo pripremala za povratak kući, nije ni slutila da do toga neće doći.

Zorani prošloga tjedna nije bio dozvoljen ulazak u Bosnu i Hercegovinu, kako saznaju mediji. Svojoj se kući zaputila iz Srbije, no na granici su je zaustavili, pretresli automobil, a onda poslali nazad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

Prema riječima izvora koji je bio na licu mjesta, situacija je bila vrlo neugodna. “Najviše je bilo neugodno samoj influencerici jer je na prijelazu u to vrijeme bilo dosta ljudi te joj je bilo jasno da će je neko vidjeti. Kada je svojim automobilom došla na red za kontrolu isprava, nju su carinici zamolili da izađe iz kolone i da se parkira sa strane. Tu je odmah izvršen pretres njenog vozila, a zatim je vraćena s granice”, prepričao je izvor te dodao kako je Zorana bila jako bijesna zbog situacije u kojoj se našla.




“Bila je baš nervozna i sve vreme se pravdala da ne vidi u čemu je problem i što je skrivila da se tako ponašaju prema njoj. Koliko smo mi prisutni uspjeli čuti, njoj nije dozvoljen ulazak u BiH jer nije plaćala kazne koje su joj stizale u prethodnom periodu”, otkrio je razlog jedan od prolaznika.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

Ovo se Zorani nije dogodilo prvi put, stoga je ne možemo baš razumjeti njezin bijes. Prošle godine Zorana je sa svojim prijateljicama krenula u Miami, no vraćena je s beogradskog aerodroma jer je za njom izdana tjeralica.

“Umjesto da sam u avionu, evo me u automobilu, vraćam se iz Šida. Skinuli su me s leta jer, Bože moj, postoji tjeralica za mnom. Stave oni mene u prostoriju, nakon dva i pol sata došao je policajac. Otvorili su mi tri kofera, izvadili svaku stvar, pretresli svaki džep, da bi na kraju došao policajac i dao mi poziv za sud koji se nalazi u Šidu. Nisam spavala cijelu noć, dođem u Šid i ispostavi se da je moj prekršaj brzina – umjesto 130, 148 kilometara na sat”, ispričala je tada uznemirena influencerica.

 

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.