fbpx

SJAJAN OSLIĆ U PIVSKOM TIJESTU: Omiljeni način pripreme sočne ribe u hrskavom omotaču!

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Oslića u pivskom tijestu vrlo je lako napraviti, a ukusan i sočan obrok je brzo gotov.

Sastojci:

1 kg fileta oslića
8 žlica brašna
400 ml piva
1 šalica brašna
1 šalica krušnih mrvica
2 žlice ulja
1 žličica soli
1 žlica sezama


Priprema:

Pomiješajte pivo s brašnom, solju i sezamom. Miješajte dok ne budete sigurni da nema grudica. Posolite filete, uvaljajte ih u brašno pa u smjesu s pivom i onda u krušne mrvice. Pržite u zagrijanoj tavi s uljem na srednjoj vatri s obje strane dok ne dobiju zlatnožutu boju.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.