Sojini medaljoni u ukusnom umaku: Cjelovit obrok bez mesa neće vas razočarati
SJAJAN OSLIĆ U PIVSKOM TIJESTU: Omiljeni način pripreme sočne ribe u hrskavom omotaču!
Oslića u pivskom tijestu vrlo je lako napraviti, a ukusan i sočan obrok je brzo gotov.
Sastojci:
1 kg fileta oslića
8 žlica brašna
400 ml piva
1 šalica brašna
1 šalica krušnih mrvica
2 žlice ulja
1 žličica soli
1 žlica sezama
Priprema:
Pomiješajte pivo s brašnom, solju i sezamom. Miješajte dok ne budete sigurni da nema grudica. Posolite filete, uvaljajte ih u brašno pa u smjesu s pivom i onda u krušne mrvice. Pržite u zagrijanoj tavi s uljem na srednjoj vatri s obje strane dok ne dobiju zlatnožutu boju.
Komentari
odražavaju
stavove
njihovih
autora,
ali
ne
nužno
i
stavove
portala
Dnevno.hr.
Molimo
čitatelje
za
razumijevanje
te
suzdržavanje
od
vrijeđanja,
psovanja
i
vulgarnog
izražavanja.
Portal
Dnevno.hr
zadržava
pravo
obrisati
komentar
bez
najave
i/li
prethodnog
objašnjenja.