Foto: Instagram

SINOVI KAO NAJVEĆI POKLON: Pogledajte kako je Marin Čilić proslavio 33. rođendan!

Autor: Š. P.

Popularni tenisač Marin Čilić proslavio je 33. rođendan, a čestitke su stigle sa svih strana svijeta pa ih je ponosno podijelio u pričama na svom Instagram profilu. Zahvaljujući se na lijepim željama, tenisač je otkrio i što smatra svojim najvećim poklonom.

“Hvala vam na rođendanskim željama. Zahvalan sam za još jednu godinu oko sunca i moj prvi rođendan s četveročlanom obitelji”, napisao je Čilić uz fotografiju iz obiteljske šetnje po centru Zagreba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marin Čilić (@marincilic)

Da punom parom uživa u ulozi oca, pokazao je i nekoliko dana ranije, objavom fotografije s ušća Neretve. “Neprocjenjivo ‘jedan na jedan’ vrijeme”, napisao je uz idiličnu fotografiju sa sinom.




 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marin Čilić (@marincilic)




Čilić i njegova dvije godine mlađa supruga, politologinja i psihologinja Kristina, u rujnu ove godine dobili su drugog sina, samo godinu i pol nakon što je na svijet došlo njihovo prvo dijete, sin Baldo.

 

Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.