fbpx

Simona kaže da nije laka i da joj nije lako

Autor: D.Ko.

Pustite me svi na miru. Život mi je uništen. Dosta mi je laži! - kroz suze je poručila 25-godišnja bivša manekenka koja je na sudu svojedobno izjavila da joj je ugostitelj iz Samobora Branko Botko platio 100 njemačkih maraka za seks kad je imala 16 godina.

Saga Gotovčevih dobila je epilog. Dok Simona kroz plač tvrdi da se nije seksala za novac, te da joj je život uništen, njezina majka Tamara Trpkov za puštanje ‘zlosrdne’ informacije u javnost optužuje, a koga drugoga nego bivšeg muža svoje kćeri Antu Gotovca.

– Pustite me svi na miru. Život mi je uništen. Dosta mi je laži! – kroz suze je poručila 25-godišnja bivša manekenka za 24 sata.

Podsjetimo, na sudu u Krškom 2002. Simke je izjavila da joj je ugostitelj iz Samobora Branko Botko platio 100 njemačkih maraka za seks kad je imala 16 godina, te da su joj kasnije za isti ‘posao’ muškarci plaćali 250 DEM. Tjednik Extra objavio je sudski zapisnik i Simonino svjedočenje. Svjedočeći, manekenka je na sudu rekla da ju Botko nije prisiljavao na seks, već da je to činila svojevoljno.


Sud ga je oslobodio optužbi za podvođenje maloljetnica.

Iako tvrdi da je za sve znao još od prvog rukovanja, 41-godišnji Ante uvjerava da je o svemu godinama šutio prvenstveno zbog dobrobiti svoje kćeri Gabrijele koju ima sa Simonom.

– Ništa me to nije smetalo jer sam je beskrajno volio. A ona sad za sve mene krivi – kaže Gotovac.

VIŠE:

Simona: Prostitucijom sam se bavila isključivo radi dobre zarade
Autor:D.Ko.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.