Foto: Instagram

SIMBOL IZ WESTMINSTERA PRIVUKAO PAŽNJU: Otkriveno što stoji iza oznake na Meghaninim cipelama

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Na društvenim mrežama pokrenuta je rasprava oko cipela koje je Meghan Markle nosila kada je odavala počast kraljici Elizabeti II. u Westminsteru. Naime, mnoge je znak zbunio te nije trebalo dugo da krenu kružiti razne teorije kako je riječ o simbolu koji nosi posebno značenje.

Ipak, umjesto mistične senzacije, ubrzo je otkriveno kako je riječ o cipelama koje je kreirao modni dizajner Paul Andrew iz Berkshirea.

Na potplatu cipela nalaze se zapravo inicijali dizajnera cipela koje je Meghan ranije nosila na proslavi kraljevskih zaruka u Irskoj.




Od dolaska u London, princ Harry i supruga Meghan Markle pod posebnom su pažnjom javnosti, a posebno se pratio njihov dolazak u Wesminster Hall gdje su se poklonili kraljici.

Ogromnu pažnju privukao je upravo način na koji je poklonila Meghan. Naime, učinila je to dubokim naklonom  koji je izazvao niz komentara, a fotografije geste dijele se društvenim mrežama.

Bilo je onih koji su nahvalili njenu gestu, dok je druge ”izbacila iz takta”. Naime, mnogi joj nisu zaboravili da je nedavno u intervjuu kojeg su Meghan i Harry dali Oprah, vojvotkinja prozvala kraljevsku obitelj za rasizam, stoga su joj zamjerili i prozvali ju licemjerkom jer se “klanja ženi čiju je obitelj optužila da su rasisti”.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.