Silvio Berlusconi uvjeren da će ga proglasiti krivim u slučaju ‘Rubygate’

Autor: P.R.

Uvjek sam bio optužen, a isto će se dogoditi i sa slučajem 'Rubygate'. Ekstremistički i politizirani dio talijanskog pravosuđa počeo me je goniti kada sam ušao u politiku i to nikada nije prestalo. Talijani to shvaćaju, oni su uz mene, rekao je Berlusconi.

Nekadašnji talijanski premijer Silvio Berlusconi kaže kako je uvjeren da će biti osuđen u suđenju u kojemu je optužen za plaćanje seksualnih usluga s marokanskom plesačicom dok je bila maloljetna.

– Uvjek sam bio optužen, a isto će se dogoditi i sa slučajem ‘Rubygate‘. Ekstremistički i politizirani dio talijanskog pravosuđa počeo me je goniti kada sam ušao u politiku i to nikada nije prestalo. Talijani to shvaćaju, oni su uz mene – rekao je za francuski Liberation.

Tužitelji tvrde da je Berlusconi imao seksualne odnose sa 33 prostitutke u svojoj vili među kojima je bila i tada maloljetna Ruby, a poslije je nastojao iskoristiti svoj utjecaj kako bi zataškao slučaj.

Suđenje je Silviju Berlusconiju započelo u travnju, a moglo bi trajati godinama.

Autor:P.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.