Foto: Press

ŠIKANIRAJU JE! ‘Velika petorka’ nije oduševljena Nađinom pobjedom u duelu: ‘Nisam dobila ni zagrljaj’

Autor: Dnevno.hr/T. P.

Kako se natjecanje u ‘Survivoru‘ polako bliži kraju, crveni se tim pomalo nenadano morao oprostiti od Branka zbog čega se broj njihovih kandidata smanjio u odnosu na plavi tim. Nađa se po treći put uspjela spasiti od ispadanja te dokazati da je nemilosrdan protivnik u duelima, iako je prema mišljenju njezinih suigrača slovila za najslabiju kariku crvenog tima.

Upravo zbog suzdržanih reakcija na njezin ostanak u showu Nađa će zaključiti da preostala petorka nije naročito oduševljena njezinim povratkom.

‘Prišla sam klupi gdje je sjedila petorka i dali su mi da im dam pet, mislim da su rekli svaka čast u smislu teška je igra, ali nisam dobila zagrljaj u stilu – baš mi je drago što si se vratila. Nije ni da priželjkujem to, iskreno sam stvarno ravnodušna po tom pitanju’, otkrit će Nađa koja je već navikla da se njezino ime često pojavljuje na nominacijskim papirima.

‘Mislim da je samo Vladimiru drago što sam se vratila. To je neki moj subjektivni osjećaj, možda griješim, možda je nekima svejedno jer je njima bitna ta petorka, a na kraju krajeva odrasli su ljudi i svjesni su da se bore sami za sebe i više im nije ni bitno otprilike tko je tu, a tko nije, već da oni doguraju do kraja, što je sasvim validno i korektno’, dodat će Nađa.

I u plavom timu pojedinci će primijetiti da se kod crvenih stvorio svojevrsni klan kojeg čini velika petorka, a svoje mišljenje o tome dat će i Tena.

‘Crveno pleme ima neki plan te velike petorke, pa mislim da je sljedeći korak vrlo jasan. Da se vratio Branko ili Nađa mislim da je svejedno jer se već zna da je jedan od njih sljedeći, tako da ne bih rekla da im je nužno drago ili krivo što je je on otišao, a što je Nađa ostala’, zaključit će Tena te dodati:

‘Taj plan imaju već duže vrijeme, normalno, onaj tko si više klikne unutar plemena drži se zajedno, smatram da to i mi imamo u neku ruku, samo nemamo tu veliku petorku, ali pretpostavljam da su se oni međusobno više povezali nego s Nađom i Brankom i da je to razlog zašto se štite međusobno’.




Foto: Press

No bez obzira na klanove i potencijalne planove među kandidatima, večeras je na redu novi izazov za nagradu koja ovoga puta neće uključivati hranu ili zabavu, nego telefonski poziv bliskoj osobi. No, da bi mogli telefonirati, kandidati će morati proći kroz prepreke kao što su platforme, bačve, mreže i stepenice, a samo članovi tima koji pobijedi dobit će priliku razgovarati s voljenom osobom.

Autor:Dnevno.hr/T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.