Foto: Instagram

Znate li tko je Faris Pinjo? Rastaje se od domaće glumice, mnogi pamte njegovu imitaciju Mamića, ali i Dodika!

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Nakon što je domaću javnost šokirala vijest da se glumica Tara Thaller rastaje od supruga Farisa Pinje, bosanskohercegovačkog glumca i glazbenika iz Visokog, nakon nešto više od godinu dana braka.

“Tara i ja smo oboje još dovoljno mladi da stignemo naći svoju sreću”, izjavio je Pinjo, prenosi Večernji list. Otkrio je i da usprkos  bračnom krahu  planira ostati u gradu koji ga je odmah prigrlio i u kojemu se sjajno osjeća od prvog dana a gdje će nastaviti graditi svoju karijeru.

Ako ste se zapitali tko je Faris Pinjo, zasigurno će se neki prisjetiti 2015. godine kada je nastupao u regionalnom talent showu ‘X Factor Adria’. Mentor Tonči Huljić ga je tada svrstao u grupu ‘9 Control’ u sklopu koje je nastavio natjecanje.

Osim toga, mnogi pamte i po imitacijama. Imitirao je jednom prilikom Zdravka Mamića, ali i Milorada Dodika.

Tara Thaller i Faris Pinjo su se upoznali na sarajevskoj Akademiji scenskih umjetnosti, a iz prijateljstva se rodila ljubav. Svoju vezu su potvrdili 2019. godine objavom zajedničke fotografije na Instagramu.




Pinjo je među ostalim ostvario ulogu u mjuziklu ’25th Annual of Putnam County Spelling Bee’ koja je imala svoju premijeru u Narodnom pozorištu Sarajevo, a u kojoj je igrao lik Williama Barfea.  Glumio je i u predstavi ‘Skidanje’ o jugonostalgiji među mladima u regiji, a pojavio se i u seriji ‘Konak kod Hilmije’ te kratkim filmovima ‘Tica’ i ‘Pokoravanje’.

Osim glumom i glazbom, Faris se bavi pisanjem proze i poezije, a  uskoro će na Splitskom festivalu predstaviti svoju autorsku pjesmu ‘Za nju’. Kako je izjavio skladba ‘govori o iskrenoj ljubavi.




Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.