Foto: Guliver Image/Jeffrey Mayer JTMPhotos

ZGRNUO MILIJUNE PA CIJELOM SVIJETU OTKRIO KAKO: Najplaćeniji YouTuber progovorio kako je privukao vojsku pratitelja

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Jimmy Donaldson, poznatiji kao MrBeast, jedan je od najpoznatijih YouTubera na svijetu i to s najvećom zaradom u povijesti YouTubea, a sada je svima otkrio i način na koji je postigao tako velikih uspjeh. Ukoliko se i sami želite baviti takvim poslom, svakako nastavite čitati dalje.

MrBeast je otkrio kako je došao na ideju kojom je želio pridobiti velik broj pratitelja, a to mu je u konačnici pošlo za rukom. Riječ je zapravo o vrlo jednostavnoj i nezahtijevnoj metodi, koja u brzo roku može osigurati povećanje broja pratitelja.

“Mi sve svoje videe prevodimo i na druge jezike. Objavimo iste videozapise kao na glavnom kanalu, ali platimo glumce da ih snime na druge jezike. Prevedemo i tekst na videu, sve”, otkrio je u podcastu komičara Joea Rogana.

MrBeast trenutno ima skoro 200 milijuna pretplatnika na svojim kanalima, a njegov je glavni kanal peti po broju pretplata na platformi za dijeljenje videa.  Dodao je i da je njegov MrBeast en Español bio jedan od najbrže rastućih kanala prošle godine pa je sa 300 tisuća gledatelja u godinu dana skočio na 22 milijuna gledatelja.

“Manje od 10 posto ljudi na svijetu govori engleski, tako da 90 posto svijeta čak ne može ni uživati u našem sadržaju”, naveo je.




Inače, ranije ove godine Forbes je otkrio da je MrBeast trenutno najbogatiji i najbolji influencer na cijelom svijetu, s obzirom na to da je samo u prošloj godini zaradio nevjerojatna 54 milijuna dolara.

Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.