Foto: Darko Tomas / CROPIX

ZALJUBILI SE NA SNIMANJU SERIJE: Naša popularna glumica i miljenik žena oduševili prvom zajedničkom fotografijom

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Glumac Momčilo Otašević na svom je Instagram profilu prvi put objavio fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Jelenom Perčin, jednom od omiljenih hrvatskih glumica, s kojom je u braku već četiri godine.

Supružnike rijetko imamo zajedno u javnosti, stoga i ne čudi što je ova zajednička fotografija izazvala oduševljenje njihovih fanova koji ih prate na društvenoj mreži.

“I ja sliku sa ženom imam!”, pohvalio se crnogorski miljenik žena koji je na fotografiji nasmiješeno pozirao s lijepom Jelenom u jednom restoranu, a otkrio je i da trenutno ljetuju na Lopudu kraj Dubrovnika.

“Divni ste”, “Lijepo vas je vidjeti zajedno”, “Najljepši par na svijetu”, neki su od brojnih komplimenata koje su dobili

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Momcilo Otasevic (@olicmom)




.

Inače, ljubav između Jelene i Momčila planula je na snimanju serije “Zora dubrovačka”, a zajedno imaju dvoje djece. Glumac  je u jednom razgovoru za  Dnevnik.hr prepričao kako je započela njihova ljubavna priča.

“To je izgledalo da ni sami nismo znali što se zbiva, tako da smo skrivali praktično i od sebe samih, a ne od kolega. Iz velikog prijateljstva se rodila ljubav, i mogu vam reći da je to jako lijep put. Otkrili smo kolegama nakon mjesec-dva”, prisjetio se Otašević.




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.