Kevin Spacey na Hvaru, Foto: Damjan Tadic / CROPIX

VRATIO SE GLUMITI TUĐMANA? Glumac Hollywood zamijenio Bračem, došao ‘napuniti baterije’

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Glumac Kevin Spacey fotografiran je po prvi put nakon što se sredinom lipnja pojavio na sudu u Londonu, gdje se bori s optužbama za silovanje trojice muškaraca koji su ga tužili. Fotografiran je na obali Lijepe Naše, gdje ga je dočekao redatelj Jakov Sedlar.

Naime, kako je Sedlar otkrio za RTL, Spacey je na Brač došao na poziv Sedlarovog sina Dominika i njega samoga. Ovog puta glumac nije došao glumiti Tuđmana, već je riječ o nekoliko dana odmora na Braču. Ranije je bio na Hvaru, ali i u Dubrovniku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli unCrazed (@uncrazed)

Podsjetimo, Sedlar i Spacey surađivali su na filmu o prvom hrvatskom predsjedniku, a u kojem je pokojnog Franju Tuđmana utjelovio upravo Spacey.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 𝗞𝗲𝘃𝗶𝗻 𝗦𝗽𝗮𝗰𝗲𝘆 (@kevinspacey_fanpage)




Kevin Spacey još uvijek se brani od optužbi za seksualne napade, oštro negira bilo kakvo nedjelo, no tek će morati dokazati nevinost u nastavku suđenja.

Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.