Foto: Instagram

(VIDEO) Pjevač Maneskina ulovljen kako strastveno ljubi drugu: ‘Jako mi je žao’

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Pjevač grupe Måneskin, poznate kao pobjednice Eurosonga 2021. godine, otkrio je da je prekinuo s dugogodišnjom djevojkom Giorgiom Soleri prije nekoliko dana, a tvrdi da razlog prekida nije prevara.

Naime, Damiano David se oglasio nakon što je isplivao video u kojem u jednom klubu strastveno ljubi djevojku. U izjavi koju je podijelio u četvrtak na svom Instagram storyju, pjevač se ispričao za video i potvrdio svoj prekid s dugogodišnjom djevojkom Giorgiom.

@valeeebarba daje damianooo#damianomaneskin #damianodavid #foryou ♬ suono originale – valeeebarba

“Jako mi je žao što je ovaj video izašao, nisam želio da se situacija ovako odvije i to je bila moja greška”, napisao je. David je nastavio, napisavši da su on i Soleri prekinuli prije nekoliko dana i da nije bilo “nikakvih prevara”. “Nadam se da ovo neće utjecati na Giorgijin imidž i da možete poštovati delikatnost ovog trenutka”, poručio je pjevač.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Giorgia Soleri (@giorgiasoleri_)




Zbog objavljenog videa mnogi su posumnjali kako je razlog prekida njegova prevara, posebno kada se uzmu u obzir neke od posljednjih objava njegove donedavne djevojke.

Naime, Soleri je još u svibnju podijelila Davidovu fotografiju na svom Instagramu uz koju je napisala “svakim danom sve više”, dok je u travnju podijelila crno-bijelu fotografiju para s natpisom “isti tim”.




Niti u siječnju nije bilo naznake da se među njima nešto loše događa. Tada je javno napisala Damianu emotivnu poruku: “Hvala što činiš da se osjećam blagoslovljeno svaki dan svog života, ponosna sam na tebe (i najveći obožavatelj) od prvog dana i uvijek ću biti. Volim te.”

No, Soleri se o svemu oglasila putem Instagrama gdje je kroz nekoliko storyja objavila opširno priopćenje u kojemu je otkrila kako su ona i Damiano imali otvorenu vezu te da nije prvi put da je ljubovao s nekom drugom osobom. Dodala je i kako je i sama činila određene greške, no nije sakrila da je povrijeđena zbog posljednjeg događaja. Ipak, zaključila je kako ljudi griješe i zamolila javnost da se ne miješa i ne spekulira. Istaknula je i da su ona i Damiano imali dugogodišnju čvrstu vezu te kako su se razišli iz drugih razloga, a ne zbog prevare.

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.