Foto: Instagram

(VIDEO) PECO POMEO PLESNI PODIJ: Nesvakidašnje prizore komentirala i Silvia

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Pjevač Marko Pecotić Peco ovih dana ima pune ruke posla, a na svom Instagram profilu objavljuje fotografije i videe s raznih gaža, a ples na jednom vječnačnju gdje je pjevao nije bio iznimka.

Peco je pratitelje počastio videom s vjenčanja na Hvaru, a posebnu pažnju je privuklo njegovo plesno umijeće koje je prezentirao pred svima koji su oduševljeno gledali i bodrili ga.

“Samo dance! Izbaci sve! Maratonski pir, ali nema predaje”, napisao je Peco, a u komentarima se javila njegova djevojka i suradnica Silvia Dvornik koja je emotikonima oduševljenja i pljeskanja komentirala zanimljiv video.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marko Pecotić Peco (@markopeco)




Podsjetimo, pjevač je nedavno gostovao na Radio Dalmaciji, gdje je progovorio o svom privatnom životu i načinu na koji se okolina ponijela prema njemu nakon što je javno priznao da se rastaje jer se zaljubio u Silviu s kojom je stupio u ljubavnu vezu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Silvia Dvornik (@silviadvornik)

“Najveća je laž da sam ja zvao novinare, novinari su zvali mene. Bilo je tu par nejasnoća, vidio sam da će se po novinama potezati nejasnoće. To je bilo presudno da odlučim i kažem – da, razvodim se. Da sam rekao – nemam komentara, i da su oni sad nagađali – tko je, što je, je li Sonja Dvornik, je li Silva Dvornik, to su milijarde tih priča nepotrebnih. To je moj život i žao mi je apsolutno svih koje sam tim putem povrijedio”, rekao je Peco i zaključio:

“Pokazali su se pravi prijatelji, ljudi koji su mi pokazali svoje pravo lice i stali uz mene, a ovi kojima sam zapravo najviše dao i koji su trebali biti sada uz mene na životnoj prekretnici, prvi su mi napravili najveći problem, pokupili se, htjeli da se izbrišem, da ne budu više dio mog života, toga svega.

To je surova istina s kojom sam se trebao suočiti – ako to mora tako biti, onda ok, nemam ja problem s tim. Žao mi je što je tako ispalo, što sam tolike ljude povrijedio, tako su se oni našli povrijeđeni, ne bi da sam njih ostavio. To su jako bolne teme koje su sad zasjenile sve ovo drugo što sam ja godinama radio.”

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.