Foto: Óscar J.Barroso/Guliver Image

VEZU SU SKRIVALI ČAK DVIJE GODINE? Procurili detalji ljubavi Fani Stipković i nogometne legende, potajno su partijali i u Hrvatskoj!

Autor: Š. P.

53-godišnji bivši nogometaš Fernando Hierro i 14 godina mlađa voditeljica Fani Stipković u vezi su već dvije godine, prema pisanju tjednika Story. Važnu ulogu u svemu je odigrao – lockdown.

Iako se za njihovu vezu doznalo krajem prošle godine, kad su zajedno uživali u finalu Davis Cupa u Madridu, njihova je priča, piše Story, počela puno ranije, a sve do teniskog dvoboja uspješno su je skrivali od znatiželjnika.

U vezi su još otkako se Hierro nakon 28 gdina braka razveo od supruge Sonie Ruiz s kojom ima dvoje djece.

Foto: Óscar J.Barroso/Guliver Image

Fani i bivši nogometaš zajedno su proslavili Božić, a pridružio im se i njegov sin Alvaro. U vezi su navodno već dvije godine, a zajedno žive u rezidencijalnom dijelu izvan Madrida. Navodi se i da je Fani očarala Hierrovu obitelj, a on je, pak, posjetio njezinu obitelj na Korčuli.

Partijali su na Hvaru i u Splitu, uspješno se skrivajući od fotoaparata.

Fani već godinama u Španjolskoj radi kao novinarka i voditeljica, ali veza s nogometnom legendom donijela joj je dosad najveću medijsku pažnju u toj zemlji. Nedavno su se opet pojavili zajedno u javnosti, na taj način i potvrdili višemjesečna nagađanja, a medijima dali novu ljepoticu čiji se bogati životopis ovih dana detaljno proučava u španjolskim medijima.

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic)




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.