Foto: Facebook

VELIKI DAN ZA ZORANA ŠPRAJCA! Dva puta doživio infarkt na ovaj datum: ‘Da ne vučem vraga za rep’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Voditelj i urednik Zoran Šprajc u srijedu se prisjetio dana kada je gledao smrti u oči, zahvalan što današnji dan može slaviti kao svoj drugi rođendan.

Naime, voditelj je prije šest godina doživio prvi srčani udar, a prije tri drugi srčani udar i to na isti datum – 23. studeni, odnosno današnji datum.

Odonda se štošta promijenilo u njegovom životu, a kaže, prestao je pušiti i počeo šetati kako bi poboljšao kvalitetu svog života.

Iako nije, kako kaže, htio vuči vraga za rep, nada se da ga neće ”pogoditi’ i treći. Skrenuo je pažnju svojim pratiteljima da paze na sebe, što svakako uključuje redovite preglede u svrhu najbolje moguće zaštite vlastitog zdravlja.

“Prvi srčani sam “dobio” 23.11. 2013. Kako nisam postao ništa pametniji nakon šest godina sustigao me i drugi – i to točno na isti dan – 23.11 2019. Treći ću nadam se uspjeti izbjeći (ako ništa drugo prestao sam pušiti i počeo šetati) ali današnji dan u svakom slučaju mi je kao drugi rođendan.

Ali da ne vučem vraga za rep, proslavit ću ga samo ovako, virtualno. Čuvajte se, pazite se, nitko to za vas ne može činiti bolje od vas samih”, napisao je Šprajc.




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.