Foto: Instagram

‘USPJEH DJETETA – RODITELJU NAGRADA’ Franka Gvardiol objavila novu emotivnu fotografiju, mnogi pustili suzu

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Obitelj reprezentativca Joška Gvardiola oduševila je javnost svojom pojavom u Katru. Osim što je sam Joško više puta isticao snažnu povezanost s obitelji, sada smo se u te riječi mogli uvjeriti uživo.

Naime, u Katar su došli mama, tata i sestre mladog Joška, a svi redom privukli su veliku pažnju. Majka nakon što joj je Joško pohitao u zagrljaj nakon utakmice s Belgijom, a sestre Franka i Lorena svojom pojavom i podrškom bratu putem društvenih mreža.

Sestre su sada objavile do sada neviđenu fotografiju s tribina. Na njoj se majka Sanja i otac Tihomir grle, dok u pozadini svira pjesma Petra Dragojevića “Vatra i voda”. Otac Tihomir suprugu je nježno ljubio u obraz, a s njenog lica osmijeh nije silazio.

Foto: Instagram

Osim te fotografije, još je jedna objava privukla veliku pažnju.  Akademska umjetnica Eva Vukina iz Čakovca, koja svojim slikama svjedoči Gospodina, između ostalih slika, naslikala je i taj emotivan trenutak.

“Kada dijete postigne uspjeh,to nije samo uspjeh djeteta,to je uspjeh i roditelja. Uspjeh djeteta roditelju je nagrada. A uspjeh je odraz svake njihove borbe, žrtve i odricanja.

Ovo je trenutak koji nas je ovih danas sve dirnuo, ta veza majke i djeteta,ta jednostavnost, ta čista ljubav. A kao umjetnica nisam mogla odoljeti ovom kadru pa sam ga prenijela u jedan jednostavan crtež kako bi obuhvatila te predivne emocije.

Joško, pravi si primjer svima, posebno mladima! Ostani i dalje tako skroman unatoč velikim uspjesima,to je velika vrlina. Hrvatska je ponosna, a to je tako lijep osjećaj, naša Domovina to zaslužuje! Hvala vam Vatreni”, poručila je umjetnica.




Foto: Instagram/ evavukinaat

Kako smo pisali, sestre Gvardiol starije su od Joška, koji ima tek 20 godina. Franka ima 23, a Lorena 25 godine. Obje su studentice i rade. Lorena se bavi modelingom i radi u prodaji u jednoj modnoj firmi, a Franka se bavi i rukometom.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.