Foto: YouTube

‘TOŠE VRAĆA VJERU U LJUDSKOST I BOGA’ Tony Cetinski objavio emotivno pismo o tragično preminulom prijatelju

Autor: Š. P.

Uoči četrnaeste obljetnice tragedije u kojoj je smrtno stradao ‘makedonski slavuj’ Toše Proeski, njegov veliki kolega i prijatelj Tony Cetinski objavio je na Instagramu emotivno pismo.

“I danas četrnaest godina kasnije, teško mi je govoriti o Toši, kao i prvog dana kada se to dogodilo. Njegovim odlaskom više ništa nije isto, a svakim danom, mjesecom i godinom još više nedostaje, ne samo meni, nego mislim svima nama koji smo imali privilegiju poznavati ga, družiti se, zajedno raditi, veseliti se i tugovati!”, napisao je Tony.

“Iskreno vjerujem kako je sa ovoga otišao u bolji svijet, ali zahvaljujući njegovim djelima te prije svega ljudskim vrlinama i skromnosti, ostaje zauvijek dokaz i jedan od onih koji vraćaju vjeru u ljudskost i Boga. Siguran sam kako na neki svoj način bdije i čuva nas svime što je postigao za ovozemaljskog života, jer bio je i ostao anđeo dobrote”, istaknuo je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tony Cetinski⭐️𝕠𝕗𝕗𝕚𝕔𝕚𝕒𝕝 (@tonicetinski)




“Volimo ga zauvijek, a sve što smo zajedno planirali znam kako ćemo nadoknaditi kad se sretnemo na nekom proplanku, gore u svemiru… Zauvijek u srcu”, zaključio je pjevač.

Inače, u godinama druženja na estradi, Tony i Toše su snimili duet “Lagala nas mala”, pjesmu koju Tony i danas rado pjeva na svojim koncertima, uvijek je posvećujući preminulom prijatelju.




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.