Foto: Instagram

‘TKO JE OVO? BOŽE SAČUVAJ’ Neda Parmać objavila staru fotografiju s kolegicom i otvorila anketu za pratitelje

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Neda Parmać, pjevačica i članica grupe Feminnem, na svom je Instagram profilu objavila staru uspomenu. U svojoj je arhivi pronašla fotografiju na kojoj su ona i kolegica Pamela Ramljak u mlađim danima.

Očito je da se Neda voli našaliti na svoj račun, pa je uz objavu pokrenula i smiješnu anketu. Pitanje pratiteljima glasi “Tko je ovo?”, a ponuđeni odgovori su “Neda i Pamela” te “Bože sačuvaj”.

Foto: Instagram Screenshot

 

Iako je vjerojatno mnoge nasmijala ovom šalom, gotovo svi su označili odgovor “Neda i Pamela”. Za glazbenu pozadinu ovog storyja, Neda je odabrala stari hit Feminnema, pjesmu “Dva srca, jedna ljubav”. Pjesma je objavljena 2005. godine, pa pretpostavljamo da je i slika sličnoga datuma.

Objava i ovi stihovi svjedoče o dugogodišnjem prijateljstvu djevojaka, koje su čak dva puta nastupale na Eurosongu. Zajedno s bivšom članicom Ivanom Marić, predstavljale su BiH 2005. godine s pjesmom “Zovi”. Hrvatsku su predstavljale u Oslu, pet godina kasnije, kada im se pridružila Nika Antolos, koja je zamijenila Marić. Na najvećoj europskoj pozornici nastupale su s pjesmom “Lako je sve”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Neda Parmac Klacar (@nedaparmac)

Nedavno su “Feminnemke” nastupale na poznatom božićnom koncertu u Ciboni, kada su prvi put izvele svoju staru pjesmu “Javi mi se bar za Božić”.




Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.