Foto: Instagram

TATJANA DRAGOVIĆ JAVNO UZ NIKOLINU: ‘Vidoje je bio moj prijatelj i moram ovo reći…’

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Kako je eskalirao sukob voditeljice Nikoline Pišek i njenog svekra, poznatog kao Miša Grof, brojne poznate osobe u regiji odlučile su javno pružiti podršku voditeljici.

Nakon Jelene Karleuša, Ide Prester, Danijele Dvornik i mnogih drugih, oglasila se Tatjana Dragović, bivša supruga Gorana Ivaniševića.

“Vidoje je bio moj prijatelj, čovjek koji je neizmjerno volio Unu, Mateu i obožavao Nikolinu. Nikada nisam srela muškarca koji je sa tolikim divljenjem pričao o svojim curama, doslovce bi za njih okrenuo čitav svijet i sada bi ih zaštitio od ovolike nepravde kada bi samo mogao”, započela je Tatjana komentar ispod Nikolinine objave.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tatjana Dragovic (@tatjana_dragovic)




“Zato je ovo toliko tužno, on nikada NIKOME ne bi dozvolio da se na ovaj način odnosi prema njegovom najsvetijem…njegovoj Nikolini i Uni. Zato ne griješite dušu, krivi ste već i kad samo pomislite da imate pravo zabadati nos ili imati neko svoje mišljenje o situaciji o kojoj ne znate apsolutno ništa”, poručila je Dragović, a Nikolina joj je zahvalila.

Podsjećamo, Vitor Ristović, poznat i kao Miša Grof, iznio je najnovije optužbe na Nikolinin račun, a voditeljica je ubrzo reagirala te se u svom stilu narugala njegovim tvrdnjama. Više o tome:

PIŠEK REAGIRALA NA STRAVIČNE OPTUŽBE: ‘I zatvor bi bio raj naspram ovoga’




Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.