Foto: Nova TV

SVEĆENIK MOLIO ZA NJEGOVU SUPRUGU: Hrvatski zet Pedro otkrio detalje, ‘to je bilo sad u petak’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Pobjednik Plesa sa zvijezdama Pedro Soltz vraća se modelingu i snimanju kampanja svjetskih brendova. Za IN Magazin je progovorio o odgoju kćerke Lare, ali i zašto se jedan hrvatski svećenik molio za njegovu suprugu Iris.

Tridesetšestogodišnji hrvatski zet model je sa zavidnom međunarodnom karijerom, zbog čega obitelj i prijatelje iz Brazila ne viđa često.

”Više od pola života ja sam van Brazila, tako da fali mi jako puno, fali mi ovaj moment koji izgubiš, već sam jako puno pričao o tome, prva stvar ti fale ljudi, obitelj i to, ali i ovaj event kad se netko oženi, kad ima rođendan, Božić ili nešto tako da ti nisi tamo!”, priča.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Pedro Soltz (@pedrosoltz)




Pedru je najveća potpora supruga Iris s kojom se vjenčao 2016. godine. Nedavno ga je na vjenčanju prijatelja iznenadio svećenik koji je pratio Ples sa zvijezdama i otkrio zbog čega se intenzivno molio za Pedrovu suprugu.

Naime, svećenik ga je zaustavio i rekao mu da je molio za njega puno, što je Pedru bilo toliko drago da su se zagrlili. No, otkrio mu je i kako je najviše molio za njegovu suprugu Iris.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Pedro Soltz (@pedrosoltz)

”Ali znaš šta, najviše sam molio za tvoju ženu da ona izdrži”, kazao mu je svećenik što je Pedra od srca nasmijalo. “To je bilo sad u petak, ispred svih”, ispričao je.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.