Foto: Instagram

‘SUSJEDA, PA ŠTA JE OVO?’ Ivana Mišerić pozirala kraj bazena i poručila: ‘Foot fetišisti će doći na svoje’

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić iznenadila je svoje pratitelje objavom na svom Instagram profilu zbog fotografije na kojoj je pozirala kraj bazena.

Naime, 36-godišnja Ivana pozirala je u crnom kupaćem kostimu upečatljivog dizajna i pokazala famoznu liniju. Osim fotografije lijepa je voditeljica pratitelje iznenadila i opisom uz fotografiju, koji je mnoge nasmijao. objavila je novu fotografiju na Instagramu kojom je svoje pratitelje oduševila zavidnom figurom.

“Foot fetishisti će doći na svoje. Prstića ko u priči”, dodala je.

“Susjeda, pa što je ovo?”, “Alo, mačko”, “Drama, goriš Ivana”, “Mene bi bilo sram zbog drugih da ovako izgledam”, samo su neki od komentara na račun voditeljice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ivana Miseric (@ivana_miseric)




Podsjetimo, Ivana je već neko vrijeme u vezi na daljinu s 34-godišnjim IT-jevcem Draženom Kovačevićem. Naime, on živi u Istri, a ona u metropoli.

Do kraja prošle godine, voditeljica je sakrivala identitet svog partnera, a sad ga sve češće viđamo na zajedničkim fotografijama.




Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.