Foto: Ante Cizmic / CROPIX

STIGLA POTVRDA MAMIĆEVE LJUBAVI: ‘To se više nije moglo skrivati, ni oni to ne kriju’

Autor: Dnevno.hr

Nakon što je u medijima odjeknula vijest da je Zdravko Mamić u vezi s 30-ak godina mlađom Jelenom Planinić, svojom bivšom tajnicom, kao i da planiraju vjenčanje, iako se navodno službeno još nije rastao od sadašnje žene Marine Mamić s kojom ima kćeri Ivu i Luciju, čini se da šuškanja nisu bila bez razloga.

Do Zdravka Mamića još uvijek nismo uspjeli doći, no uspjeli smo do ljudi koji ga viđaju u Hercegovini.

“To je već stara vijest. Mi u Hercegovini to znamo već mjesecima. To se više nije moglo skrivati jer oni to ne kriju. Izlaze zajedno po klubovima, idu na ručkove, šetaju…”, govori nam izvor.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Željana Šimić (@beautybyzeljana)




Upitali smo izvor jesu li možda gdje vidjeli Mamićevu zakonitu suprugu. “Koliko znam nije se rastao. Žena šeta po Međugorju, a on je preselio u Ljubuški”, govori nam izvor.

Podsjetimo, nagađanja o tome da Mamić ima djevojku u Hercegovini pokrenuo je Ante Čačić kada je ‘bocnuo’ Mamića kazavši da, za razliku od njega, on u sedmom desetljeću nema energiju kao Mamić ‘da osnuje novu obitelj’. Mnogima je ta konstatacija ostala zvoniti u uhu, a onda je Story donio priču o mladoj lijepoj djevojci koja je pala na Mamićeve čari.

Navodno su zajedno kupili stan i planiranju vjenčanje, a lijepa Jelena je svoj prvi brak već okončala, kako se navodi, zbog ljubavi prema Zdravku. Čitajte više:




MLADA HERCEGOVKA ‘PALA’ NA MAMIĆEVE ČARI? ‘Viđeni kako razmjenjuju nježnosti u separeu noćnog kluba’

 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.