Foto: CROPIX/ suljic

SJEĆATE LI SE KORINE LONGIN? Po mnogima najljepša hrvatska manekenka je rodila treće dijete, pogledajte kako danas izgleda

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Korina Longin Starr je jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki svih vremena, a mnogi ju smatraju i najljepšom hrvatskom manekenkom, no već godinama se o njoj ne zna gotovo ništa.

Naime, kada se udala za repera Fredra Starra 2007. godine, lijepa Korina je nestala sa scene te je svjetla reflektora zamijenila majčinstvom u kojemu uživa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 90s Taurus Girl (@thesecretdiaryofa90sgirl)




Bivša manekenka u prosincu će proslaviti 40. rođendan, no prema fotografijama koje je objavila na društvenoj mreži, mnogi komentiraju, djeluje kao da je vrijeme za nju stalo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli @90s_models_

Korina danas živi s frontmenom hip-hop grupe Onyx, 51-godišnjim Fredrom Starrom u SAD-u. Zajedno su više od 20 godina, a u braku  već 15 godina.

I dok Korina informacije o privatnom životu i dalje drži podalje od javnosti, njen suprug bio je taj koji je javnosti otkrio da su dobili i treće dijete.

Foto: CROPIX/ suljic

“Moji sinovi su pola Hrvati, pola Amerikanci. Princeton ima 8 godina, Brighton 6, a River je rođen prije deset mjeseci”, ispričao je za Večernji list, a potom je otkrio da od hrvatskog zna reći samo ‘volim te’ te da te riječi neprestano izgovara Korini.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.