Foto: Facebook

SIN ZABRANIO, ON OBJAVIO! Gordan Jandroković objavio selfie i raspametio Facebook: ‘Moderan selfie bio bi s ljubavnicom’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković rijetko objavljuje fotografije iz privatnog života, a ne pojavljuje se često ni u javnosti s članovima svoje obitelji. Ipak, kada se na to odluči, onda to budu fotografije o kojima se danima priča. Svi se zasigurno sjećaju njegovog poziranja u kupaćim gaćama nakon što ga je predsjednik ”nasilnikom bez mišića”.

“Budući da me klaun Milanović optužio da sam nasilnik bez mišića, a kako se zalažem za argumentiranu raspravu, prilažem dokazni materijal. Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami”, napisao je tada Jandroković uz fotografiju iz mlađih dana.

Malo tko zna da je upravo Milanovićeva sestrična supruga Gordana Jandrokovića. Gordan je Sonju, doktoricu znanosti rođenu u Pekingu, upoznao u Malinskoj na Krku, a u braku su od 1994. godine. Imaju  sinove Mihaela Juricu i kćer Klaru, a gotovo nikad se ne pojavljuju u javnosti.

Zadnji put smo supružnike vidjeli na otvorenju Pelješkoga mosta, a sinoć nas je predsjednik počastio jednim selfijem sa suprugom. “Kaže mi sin da ovo ne objavim ‘jer je to selfie nemodernog para'”, napisao je u objavi, koja je vrlo brzo prikupila gotovo 2 tisuće lajkova i niz komentara.

“Baš ste mi super, imate sličnosti. Takvi se parovi jako dobro slažu”, “Lijepa lica, a duša je još lipša kad se dvoje tako iskreno vole”, “Baš ste moderni”, “Predivni ste”, “Super ste, lijepi i jednostavni”, samo su neki od brojnih komplimenata.




Jedan se komentator dobro našalio napisavši “Ima mali pravo, moderan selfie bio bi s ljubavnicom”, a poneki su se “žalili” kako djeca ne razumiju roditelje.

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.