Foto: Facebook

Sara iz Ljubav je na selu o braku s farmerom: ‘Kad se Borna rodio, bila sam dosta mlada pa mi je bilo teže’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Sara Hrnčić i Mihael Sklizović zaljubili su se u šestoj sezoni ‘Ljubav je na selu‘, koja se prikazivala 2016. godie, a odonda se puno toga promijenilo u njihovim životima. Dobili su dva sina, preselili u svoju kuću i proširili farmu. Sara je progovorila o braku s Mihaelom i otkrila kako njihov stariji sin zna kako su se roditelji upoznali.

U razgovoru za RTL.hr otkrila je kako najviše vremena provodi doma s djecom, a pomaže i Mihaelu na farmi. Mlađi sin Jona ima tri godine i ide u vrtić, dok je stariji Borna krenuo u školu, a slobodno vrijeme obitelj rado koristi za zajednička druženja.

“Ujutro se budim najčešće prva pa budim starijeg sina i ispraćam u školu, zatim popijem ili počnem piti kavu i doručkovati dok se ne probude mlađi sin Jona i Mihael. Slijedi kuhanje ručka da bude gotov kad se Borna vrati iz škole, spremanje, pranje rublja. Sad je ljepše vrijeme pa je započela i košnja vani i briga oko cvijeća i vrta. Prije Joninog spavanja popodne smo vani i igramo se na dvorištu, idemo u šetnje i posjećujemo tete, prabake, pradjedove i tako. Ostatak dana se isto družimo, pišemo zadaću, pomažemo tati oko hranjenja životinja i jedva čekamo večer da se nakon tuširanja umotamo u dekice i gledamo neki crtiće, neki serije, pričamo i provodimo malo više vremena zajedno jer smo obavili sve planirano tijekom dana”, opisala je Sara.

Foto: Facebook

Dobili svoj mir, raspored i rituale

“Mihael je proširio farmu, nemamo krave već par godina, ali sad ima više svinja, nešto ovaca, konja, naravno kokoši”, otkrila je pa progovorila o sinovima.

“Borna je prvi razred, a Jona će uskoro tri godine. Dobro su, druže se skupa, pomažu tati i pokušavaju ne ljutiti puno mamu. Pa majčinska uloga me promijenila svakako, kao vjerujem i svaku ženu. Oduvijek sam bila odgovorna i brižna, a sad sam samo još više. Kad se Borna rodio, bila sam dosta mlada pa mi je bilo teže, i psihički i fizički dok se nismo uhodali, a kad se Jona rodio bilo je puno lakše. Borna je puno pomogao oko brata, preselili smo se u novu kuću u tom periodu pa smo time dobili svoj mir, raspored i rituale koje možda nismo imali kad nas je bilo više u kući”, rekla je.

Ivan iz Ljubav je na selu konačno pronašao sreću: ‘Lijepe se na mene kao magnet’
“Sin Borna zna kako smo se upoznali, gledao je i emisije i zanimljivo mu je sve to skupa, Jona je manji pa još ne razumije toliko, ali hoće i on s vremenom biti više zainteresiran pa ćemo mu pričati”, rekla je i dodala kako i danas obiteljski gledaju nove sezone showa ‘Ljubav je na selu”.
Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.