Foto: Instagram/Zvijezde pjevaju

‘RASTURAČINA PRAVA’: Politička novinarka ostavila Battifiacu bez riječi, već sad se vodi tijesna bitka

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

U finalnoj večeri “Zvijezde pjevaju” novinarka Matea Dominiković i njen mentor Bojan Jambrošić za prvu izvedbu odabrali su pjesmu “Something’s Got a Hold On Me” Ette James.

“Navijači su u transu”, rekla je odmah Barbara Kolar koja je istaknula da Matea, jednako kao što kao politička novinarka nema problema ‘hendlati’ razne političare, tako nema problema ‘piknuti’ glazbene veličine. “Ženo pjevala si fantastično, svaka čast”, dodala je.

“Treba imati velika muda da otvoriš finale s ovakvom pjesmom gdje si ti u početku a cappella, ali isto tako mislim da smo mi konačno vidjeli tvoj puni sjaj i to ne mislim zbog haljine, nego zbog tvog žanra, kao što si rekla”. istaknuo je Marko Tolja.

“Matea tvoj lokali kapacitet je od početka bio jasan, ali ovo što si sada pokazal, vokalni kapacitet s tom kontrolom…dala si stvarno sve, apsolutno si zabriljirala, apsolutno”, dodala je Danijela Martinović.

“Rijetko kad sam bez riječi, nekako mi je to oruđe s kojim radim i baš sam se oduševio”, rekao me Mario Battifiaca.

Žiri je njihovu izvedbu nagradio s maksimalnim bodovima. Osim žirija i gledatelji su oduševljeni njihovom izvedbom. “Rasuračina prava”, “Matea je čudo”, “Najbolji ste”, samo su neki od brojnih komentara podrške koje su uputili gledatelji.




Za drugu pjesmu odabrali su Bojanovu “Preko ruba vremena” a za ovaj nastup Marko ih je nagradio s 9, Danijela s 10, a Mario s 9 bodova. Sudeći po ocjenama žirija, bit će ovo tijesna bitka za pobjedu za sve natjecatelje.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.