Foto: Instagram Screenshot

‘PROCURILE TAJNE EROTSKOG KAZALIŠTA’ Najtraženija striptizeta otkrila tko su gosti i koliko plaćaju: ‘Živim pravu fantaziju, najdraža mi je scena ropstva’

Autor: Dnevno.hr

Haley Grace, 26-godišnjakinja iz New Yorka, trenutno je jedna od najtraženijih striptizeta u najelitnijem erotskom klubu na svijetu. Njezini nastupi, u kojima često nastupa s vatrom, pravi su spektakli, a kostimima, koje sama kreira, zaustavlja dah svakome u publici. Nedavno je za britanske medije otkrila tajne ovog takozvanog erotskog kazališta te koliko u tome uistinu uživa.

“Živim prave seksualne fantazije radeći u najelitnijem klubu, a svaki performans mi donosi drugačije iskustvo”, započela je priču, a zatim opisala svoj omiljeni nastup. “Jedan od mojih nedavnih nastupa bio je kada sam sudjelovala u prelijepoj sceni ropstva dok mi je u pozadini svirao violinist.”

Njezin posao traje do kasno u noć, a tijekom večeri najčešće ima tri nastupa. Uglavnom počinje laganim, ambijentalnim plesom, a završava vrućim scenama na pozornici s jednim ili više partnera.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Haley Grace (@haleygraceartist)


Teme njezina performansa uvijek su drugačije, a glavni joj je zadatak vjerodostojno prikazati neku novu realnost i uvesti goste u taj svijet. “Erotsko kazalište uživo je divlje i uzbudljivo. Istražujemo naše granice i seksualne interese. Pokušati bilo što novo pravo je uzbuđenje” kazala je.




No ispitivati svoje granice u erotskom kazalištu mogu samo članovi visokog društva, odnosno biznismeni, ugledni ljudi određenog statusa. Uz to, glavni je uvjet da  morate biti lijepi i privlačni. Da bi postali gosti s pristupom privatnim sobama, članovi moraju platiti godišnju kartu, čije se cijena kreće oko 70.000 eura.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Haley Grace (@haleygraceartist)


“Moje radno mjesto je pravi luksuz”, oduševljeno je govorila o svom poslu, kojega smatra sasvim normalnim, te otkrila da se zabavljati dolaze i parovi: “Neki gosti odlučuju doći s partnerom kako bi mogli dijeliti uzbudljivu avanturu, a drugi dolaze sami u nadi da će upoznati nekog novog.”

 

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.