Foto: Instagram

‘PRELIPO! VOLIM KADA SU DEČKI POMALO FEMINIZIRANI’ Ciboci pozirao s dugom tamnom kosom, novi izgled podijelio pratiteljice

Autor: Dnevno.hr/T. Š.

Umirovljeni profesionalni plesač, 40-godišnji Marko Ciboci osvojio je srca gledatelja kao najstroži član žirija ‘Plesa sa zvijezdama’, a privukao je pažnju i zbog svog markantnog izgleda, kao i ‘vrućih’ fotografija koje objavljuje na Instagramu.

Upravo je posljednjom fotografijom na Instagramu izazvao pravu pamutnju među pratiteljicama, nakon što je otkrio svoj najnoviji izgled, koji se nekim pratiteljicama nije svidio, dok je druge ‘oborio s nogu’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Ciboci (@markociboci)

“Nikada me nisu tražili da glumim Lucifera, ali pretpostavljam da postoji prvi put za sve”, poručio je Ciboci uz fotografiju na kojoj pozira s dugom, tamnom kosom i razgolićenog torza.




 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Ciboci (@markociboci)




“Super promjena”, “Kad si lijep, lijep si”, “Savršen”, “Prelijep u svakoj kombinaciji”, “Zgodan za poludit”, “Meni prilipo.Volim kada su dečki pomalo feminizirani”, “Bome nije loše”, “Dakle, probudile su mi se uspomene na likove u meksičkim sapunicama. Dragi Marko, vidim u tebi miks Eduarda Palome iz “Corazon Salvaje” i Fernanda Colunge iz “Pasion””, samo su neki od komplimenata, dok dio pratiteljica bira prethodni imidž zgodnog plesača. “Bolje u prirodnom izdanju”, “Katastrofa”; pisale su neke pratiteljice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Ciboci (@markociboci)

Podsjetimo, plesni pedagog i umirovljeni plesač zapravo je nesuđeni nogometni vratar, a za Story je priznao i kako u njegovom životu postoji netko poseban, no nije htio otkrivati detalje. ‘Svi imamo nekog posebnog u svom životu pa tako i ja’, rekao je tada.

Autor:Dnevno.hr/T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.