Foto: Instagram

PRATITELJI ZABRINUTI, IZRAŽAVAJU SUĆUT: Svi profili Jennifer Lopez zavijeni u crno, nestale su i slike na Instagramu, a nitko ne zna o čemu se radi

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Pratitelji glumice i pjevačice Jennifer Lopez su primijetili nešto vrlo čudno na profilima njezinih društvenih mreža. Naime, na njezinim profilima na Instagramu, Facebooku, TikToku i Twitteru sve je prešlo u crnu boju. Točnije, profilne slike su nestale, a na tom mjestu našla se samo crna boja.

Ono što je također čudno jest nestanak svih fotografija na njezinom Instagram profilu, dok se na ostalim društvenim mrežama još uvijek mogle pronaći starije objave, ali i objave njezinih zabrinutih pratitelja. “Što se događa? Nadam se da je tvoja obitelj dobro”, “Molim se za tvoje zdravlje i sigurnost”, neke su od objava koje su dodatno zabrinule fanove latinove dive, od kojih su mnogi uputili i izraze sućuti.

 

Foto: Instagram Screenshot
Foto: TIkTok Screenshot

Zanimljivo, na njenom Facebook profili nakon pojavile crne profilne fotografije, ista je promijenjena te sada stoji i ime slavne pjevačice, zbog čega su odahnuli mnogi fanovi, u nadi da je riječ o marketinškom triku.

Foto: Facebook Screenshot

 

Neki pretpostavljaju da je do ove promjene došlo zbog novog projekta te da se radi o privlačenju pažnje kako bi najnovije objave stigle što prije do što većeg broja ljudi.

Lopez je u lipnju prošle godine potpisala višegodišnji ugovor s Netflixom, a očekuje se više filmova i TV serija, u kojima će glavne uloge imati žene.




Inače, početkom mjeseca pojavile su se sumnje da između Jennifer i njegov novopečenog supruga Bena Afflecka nije sve u najboljem redu. Tada je par uhvaćen u kupovini, a s njima je bio Jenniferin 14-godišni sin Maximilan. Ono što je svima privuklo pažnju bilo je smrknuto lice pjevačice. Američki mediji su se tada raspisali o njihovom braku tvrdeći da ona poteže sve konce kao da je Ben njezina lutka.

@jlo🍁🦃♥️♬ original sound – martha.read

Prije dva dana pjevačica je na svom TikTok profilu objavila snimku na kojoj se ona i Ben zaljubljeno grle, čime je demantirala najnovije medijske napise. No, već su nas dosada iznenadili nekoliko puta i pokazali da od njihove ljubavne priče možemo svašta očekivati.




Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.