Foto: Instagram

POSLAO FOTKU SVOG PONOSA NA MAIL FIRME! Ella Dvornik sve objavila: ‘Što mislimo o ovome dečki i cure’

Autor: Dnevno.hr

Na društvenim mrežama vrlo je česta pojava da u poruke, čak i prije pozdrava i upoznavanja, dobijemo eksplicitne fotografije, kod žena su to uglavnom fotografije muškog spolovila. Na taj način neki muškarci ‘probijaju led’ jasno dajući do znanja svrhu svog javljanja.

No, ponekad se nekome dogodi da svoju obnaženu fotografiju pošalje na krivi broj. Događalo se da u roditeljske grupe vrtićanaca i osnovnoškolaca svi roditelji prime potpuno neprimjerene fotografije, jer netko baš i nije pazio, a sličan primjer dala je i naša najpoznatija influencerica Ella Dvornik.

Influencerica je na svom Instagram profilu objavila screenshot maila kojeg je primila, a na kojemu stoji fotografija muškog spolovila. Ella se zbog maila obratila svim zaposlenima u firmi.

“Kad ekipa šalje dicpic na mail firme”, napisala je Ella uz emotikone smajlija koji ‘plaču od smijeha’.

“Znači ovu sliku su dobili svi u firmi…Što mislimo o ovome dečki i cure?” upitala je sve Ella, no ostatak prijepiske nije objavila.

Foto: Instagram

Kasnije je Ella otkrila da je snimila novi vlogmas, ali i poslala poruku kolegama. “Nema spavanja kad se editira vlogmas. Pozdrav kolegama, btw Sve ok”, poručila je Ella.

Foto: Instagra,




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.