Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Popularni glumac o traumatičnom djetinjstvu: ‘Prvi put sam pobjegao od kuće s pet godina’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Poznati glumac Feđa Štukan je 15 godina živio u paklu droge, bio na ratištu, a godinu dana proveo je na psihijatriji. Trenutak kada se rodila njegova nećakinja, a kada je on žudio za drogom, u potpunosti mu je promijenio život. Tada se, naime, odlučio riješiti ovisnosti i jedva izvukao iz tog pakla.

Danas otvoreno priča o svojoj životnoj borbi, a svoj život od ranog djetinjstva do danas opisao je u autobiografiji “Blank“.  Svoje djetinjstvo je opisao kao traumatično, posebno je istaknuo smrt djeda Milana. Iako obitelj nije oskudijevala, nisu mu ostala lijepa sjećanja.

“Uglavnom sam tijekom ranog djetinjstva osjećao neku mješavinu tuge, nepravde, bespomoćnosti, usamljenosti i straha. Prvi put sam pobjegao od kuće kada sam imao pet godina. Međutim, brzo su me uhvatili, dvije ulice niže. Imao sam sreću da sam imao dobru ekipu izvan kuće s kojom sam već u drugoj osnovnoj školi imao bend. Tada sam počeo pušiti, a nekoliko godina kasnije i piti”, rekao je Feđa, prenosi Kurir.

Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Od svoje 13. do 17. uglavnom provodio vrijeme u zadimljenim biljarskim klubovima

Glumac je detaljno opisao i trenutke kada je počeo ići u vrlo lošem smjeru, a otkrio je i kako je ispao jako loš makro.

Odrastao je u Sarajevu, kako kažem u lošem kvartu. Počeo je krasti, a kada je shvatio da zna igrati bilijar, napustio je srednju školu. ” Od svoje 13. do 17. godine uglavnom sam provodio vrijeme u zadimljenim biljarskim klubovima, a usput sam svirao u raznim bendovima, konobario…”, ispričao je glumac.

Stankovića su došli podržati mnogi estradnjaci koje dugo nismo vidjeli, ova faca je privukla svu pažnju
“Početkom 1991. otišao sam u Kotor u Crnoj Gori na turnir, zaljubio se u Sanju i ostao. Radio sam u bilijarskom klubu, a tada sam bio i makro. Imao sam pet pro*titutki iz Ukrajine. Jedina mušterija koju sam našao bio je moj prijatelj Mujo. Doveo sam Natashu k njemu i on ju je kasnije oženio. Nakon mjesec dana lošeg poslovanja, preostale četiri Ukrajinke su našle novog makroa”, rekao je Feđa Štukan.
Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.