fbpx
Foto: RTL

POČEO JE NOVI SHOW: Upoznajte djevojke koje su se došle boriti za Matiju, jednu je već otpisao zbog ‘samopromocije’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Počeo je show “Pet spojeva tjedno”, novi RTL-ov reality, a zvijezda ovoga tjedna je Matija Hakala. Tridesetogodišnji zaštitar, boksač i romantičar s gitarom ugostio je šest djevojaka, od kojih je već jednu, nakon kratkog upoznavanja sa svima, poslao kući, stoga večeras kreće prava borba za Matijino srce.

Prva je u kuću stigla Natalija, 23-godišnja studentica fizioterapije, koja tvrdi da joj je studiranje “dosta uzelo od mladosti” te da je to vrijeme mogla bolje uložiti. Nakon što je poklonila Matiji “pravi muški parfem za pravoga muškarca”, počela je češljati kosu “jer ju je vjetar načupao”. Nju je Matijin osmijeh odmah opustio, no njemu i nije bilo baš tako, jer kako kaže, ne voli bunde od nerca i napučene usne.

Foto: RTL

Stigla je tada Stella, 23-godišnja fitness trenerica, s kojom je Matija odmah našao zajedničke teme, što je Nataliju ostavilo po strani. Ona se tada nespretno umiješala pričom o svojim odlascima u teretanu, što je nasmijalo “sportski dvojac”. Stella je ostavila vrlo dobar prvi dojam na Matiju, a njoj je kod njega najvažnije što je ambiciozan.


Foto: RTL

Na vrata je potom pozvonila 21-godišnja Matea, koja se prijavila jer voli realityje. Požalila se da nema  podršku kod kuće te da se njezini roditelji ne slažu s njezinim sudjelovanjem u showu, no ona “ne želi samo sjediti i čekati”. Od sada, Matea želi prva prilaziti muškarcima, iako je dosada navikla da svi prilaze njoj. Na Matiji je prvo primijetila mišiće, ali Matija nije presretan s njezinim godinama.

Foto: RTL

Dok su čekali preostale djevojke, Natalija je pokrenula temu zarađivanja na Instagramu, na što su je preostali gledali pomalo začuđeno. Ona im je otkrila da želi pokrenuti svoj modni brend i da bi Instagram koristila samo za reklame, a sigurna je da za to ima potencijala. Stigla je tada Martina, 22-godišnja studentica psihologije, koja u slobodno vrijeme radi kao hostesa. Ona je Matiju očarala svojim očima, a procijenio ju je kao vrlo zrelu djevojku. Oduševila ga je i poklonom, koji uključuje “i njegov angažman, ne samo moj”. Poklonila mu je pet papirića na kojima pišu zajedničke aktivnosti, za svaki dan po jedna. “Mudro, ženski odigrano”, rekao je očarani Matija.

Foto: RTL

Pozvonila je tada medicinska sestra iz Karlovca, 26-godišnja Maria, poznata svima koji su pratili drugu sezonu “Gospodina Savršenog”. Ona je Matiji poklonila pivo sa svojim podacima na etiketi, a čim se upoznala s djevojkama, krenula je priča o Matijinim propalim zarukama. Djevojke su bile itekako zainteresirane čuti nešto više o tome, posebice Matea.

Foto: RTL

Matija je priznao da je varao, a priznao je to i tada, kao 23-godišnjak, svojoj sedam godina starijoj zaručnici. Ona mu je dala drugu šansu, no njemu je “trebao mir u duši” te ju je ostavio. Djevojke su se složile da prevaru nikad ne bi oprostile, na što im je Matija rekao da ni same nisu svjesne što sve čovjek može napraviti u određenim situacijama.

Posljednja je stigla Klara, njegovateljica koja je na Matijina vrata pozvonila odmah nakon 12 sati smjene. Poklonila mu boksačke rukavice uz poruku “ako me prvu izbaciš, istući ću te”. Matija nije na prvu bio oduševljen Klarom, a djevojke su također prokomentirale kako ima njih dvoje baš i ne idu zajedno.

Foto: RTL

Kada su se svi okupili na kauču, Matija je uzeo gitaru u ruke i zapjevao “Za dobra stara vremena” i “Krivo je more”, što je nekim djevojkama bilo previše romantično. Uslijedila je zajednička večera, a potom razgovor sa svakom nasamo. Pala je odluka – Maria je prva djevojka koja odlazi. Razlog tomu je, prema njegovim riječima, to što je Maria došla promovirati sebe, a ne upoznati njega. Preostale djevojke je potom rangirao tako da mu je najmanje “sjela” Natalija, potom Stella, Martina, Matea, a najviše ga je osvojila Klara.
Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.