Foto: Screenshot/RTS

PARADAJZ ŠTO? Gafčina televizijske voditeljice munjevito se dijeli društvenim mrežama

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Voditeljica javnog radiotelevizijskog servisa (RTS) u Srbiji u prilogu jutarnjeg programau kojem se govorilo o preminulom reperu Cooliu, napravila je dosta veliku grešku.

Govoreći o Cooliovom najvećem hitu, pjesmi “Gangsta’s Paradise”, koji je poslužio kao soundtrack za film “Dangerous Minds”, voditeljica je pjesmu nazvala “Gang staz paradajz”.

Trenutak kad potpuno pogrešno izgovara naziv pjesme pogledajte u videu u nastavku:

Legendarni reper Coolio preminuo je u 60. godini života srijedu kasno poslijepodne u Los Angelesu, potvrdio je njegov menadžer.

Kako se doznaje reper, koji je 90-ih postigao golem uspjeh, preminuo je u kući prijatelja. Coolijev dugogodišnji menadžer Jarez Posey kazao je da je reper otišao u kupaonicu u prijateljevoj kući, ali kada nakon nekog vremena nije izašao, prijatelj je ušao u prostoriju i zatekao Coolija kako leži na podu.

Ubrzo je došla hitna pomoć, no reper više nije davao znakove života. Mediji doznaju i da je na teren izašla policija te je pokrenuta istraga, iako ništa sumnjivo nije pronađeno.

Coolio, čije je pravo ime Artis Leon Ivey Jr., pojavio se na rap sceni L.A.-a kasnih 80-ih, a postao je svjetski poznat 1995., kada je objavio pjesmu “Gangsta’s Paradise”, za koju je nagrađen Grammyjem za najbolju solo rap izvedbu. Inače, riječ je o pjesmi koja se pojavila kao soundtrack filma “Dangerous Minds” u kojemu je glumila Michelle Pfeiffer, a napravljenna je na osnovu hita Stevieja Wondera. iz 1976. “Pastime Paradise”




Prije glazbene karijere, Coolio je radio kao vatrogasac i djelatnik osiguranja.

‘SPLITSKI GETO OPASNIJI JE OD ONOG U L.A.-u’ Američki reper bio je lud za Splićankama, ali osjetio je neugodnu atmosferu




Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.