Foto: Renato Branđolica za HRT

‘OPET NEPOŠTENO!’ Gledatelji nezadovoljni zbog ispadanja Mile i Lare: ‘Ne odgovara mi ta ljutita energija’

Autor: Dnevno.hr/K. V.

Unatoč još jednom odličnom nastupu, show “Zvijezde pjevaju” napustile su Mila Horvat i Lara Antić Prskalo. Svojom izvedbom poznate pjesme “Uptown funk” Bruna Marsa donijele su pravi funk u emisiju te zabavile publiku energičnim nastupom. Inače, u ovoj emisiji natjecatelji su imali zadatak otpjevati funk pjesmu ili šansonu.

Mila i Lara od žirija su dobile 22 boda, što je visoka ocjena za ovu fazu emisije. “Evo ga pravi funk, od A do Ž!”, komentirala je Danijela te pohvalila izuzetno zahtjevno “inzistiranje na dvoglasju”. Marku je nedostajalo malo energije, dok je Battifiaca Mili zamjerio “ljutitu energiju” kojom je iznijela pjesmu, što mu nije odgovaralo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zvijezde pjevaju HRT (@zvijezdepjevaju_hrt)

Iako su svojim bodovima zauzele treće mjesto, nažalost ovo im je bio posljednji nastup. Brojni su gledatelji time nezadovoljni: “Sramota!”, “Pa kako je to moguće, uvijek su bile pri vrhu”, “Opet nepošteno”, “Pa zar ni Zvijezde pjevaju ne mogu biti bez nečije dirigentske palice koja određuje tko mora ostati? Sram vas bilo!”




Mila i Lara emotivno su se pozdravile sa showom, ne krijući svoje novonastalo prijateljstvo te koliko im ono znači: “Bilo je jedno krasno iskustvo. Prekrasni novi ljudi, prekrasna mentorica Lara, bilo je zaista divno”, rekla je posebno zahvalivši bendu. “Meni je bilo predivno. Hvala ti, Mila, na predivnom druženju, na ženskoj ćakuli”, kazala je mentorica Lara.

Pobjedu su u jučerašnjoj emisiji odnijeli Jelena i Prlja (24 boda) sa moćnom izvedbom šansone “Djeca sna”, kojom su mnogima u studiju napunili oči suzama. “Jelena, vi ste ne došli do mene, vi ste me snajperistički kroz mozak i srce toliko izrešetali ovom pjesmom da ne znam gdje sam”, rekao je Marko.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zvijezde pjevaju HRT (@zvijezdepjevaju_hrt)

Drugo mjesto zauzeli su Matea i Bojan (23 boda) pjesmom “Frka”, a mlada je novinarka sve zapalila svojom energijom. Treće mjesto dijelili su parovi Mila i Lara, Marco i Mia te Domagoj i Alen (22 boda). Mladi Marco i Mia podsjetili su na hit “Tako lijepa” grupe Boa, a muški par izveo je “Ja bih preživio” Dine Dvornika. Na dnu ljestvice našli su se Goran i Ivana, a emotivna Arsenova pjesma “Dida moj” utjecala je na izvedbu glumca kojega su ponijele emocije, pa je i glas drhtao.

 

Autor:Dnevno.hr/K. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.