Foto: Promo

‘ONI NISU NORMALNI, OVO JE LUDILO’ Duet poznatih domaćih izvođača oduševio Hrvate, je li ovo hit godine?

Autor: T. P.

Matija Cvek je nastavio niz uspješnih hitova, ovog puta u duetu s Eni Jurišić, svojom prijateljicom i kolegicom iz HRT-ove emisije ‘A strana’. Pjesmu ‘Trebaš li me’ napisao je i skladao upravo Matija, čime se još jednom dokazao kao talentirani kantautor.

Ovaj hrvatski hit broji na desetke tisuća pregleda na YouTubeu, a pozitivnih komentara ne manjka. “Kakvo osvježenje su ovo dvoje mladih ljudi. Prelijepo, puno emocija”, pišu oduševljeni slušatelji. “Bravo Matija, bravo Eni! Genijalna pjesma, na prvo slušanje me oduševila”, komplimentiraju im.

Suradnjom i modernom baladom oduševljena je i Riječanka Eni Jurišić koja se oglasila na svom Instagram profilu. “Predivna ekipa, dobra vibra, ono kad se sve posloži kako treba. Hvala cijeloj ekipi na trudu i ovom najtalentu Matiji Cveku koji je vjerovao od početka, napisao naj stvar ikad i pokrenuo sve”, napisala je Eni.

“Cvek je, za početak, super lik i družimo se stalno tako da je ovo bila jedna od najopuštenijih suradnji ikad. Prvi demo snimili smo prije godinu dana i nakon toga se sve nekako spontano izrealiziralo. Zapravo se svašta zanimljivog događalo po putu i ne mogu vjerovati da već odbrojavamo premijeru”, otkrila je Eni.

Pogledajte spot!

“Osobno mislim da je Eni jedan od najboljih naših vokala te joj želim što više pjesama u kojima će pokazati svo zlato svog talenta. Dobri smo prijatelji i vrijeme uglavnom provodimo uz pjesme i brdo smijeha”, rekao je Cvek.




Produkciju za pjesmu radio je Z++, što je za oboje glazbenika značilo iskorak u malo drugačijem smjeru.

“Već smo u startu znali da idemo u moderniji zvuk, a pjesma je u demo verziji zvučala toliko snažno tako da smo ju htjeli minimalno uljepšati, što je zapravo Z++ napravio znalački. Ovo nije eksperiment već neki odmak iz comfort zone u službi same energije pjesme. Moram priznati da me najviše oduševilo koliko je razvoj pjesme zapravo nepredvidiv”, rekla je Eni, a s njom se složio i Matija.

“Jako cijenim rad i trud koji je Z++ uložio u svoje pjesme koje zvuče odlično i svježe. Razmišljali smo o koketiranju s takvim modernijim zvukom u minimalističkom aranžmanu koji bi s raspjevanom melodijom i teškim tekstom mogao dobro funkcionirati. Na kraju je Z pogodio točnu sliku iz prve te donio genijalne ideje i zakucao aranžman”, rekao je mladi pjevač.




Autor:T. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.