Foto: Instagram

NOVA DOZA GLAZBENIH DRAGULJA: The Frajle izdale novi album pun hitova koje obožavaju svi!

Autor: Š. P.

Deset godina nakon objave prvog albuma “Naš prvi album s putovanja”, The Frajle su posegnule u svoje blago i odabrale glazbene dragulje kojima su dale novi sjaj. U jednom dahu, uživo s bendom, otpjevale su petnaest pjesama te snimile svoj novi album pod nazivom “Pozdrav iz Novog Sada”.

Na albumu se, među ostalim, nalaze pjesme “Ljubav na dar”, “Meni trebaš ti”, “Noćas si moje vino”, “Ko se to meni zaljubio”, a The Frajle su kao bonus snimile i makedonsku tradicionalnu pjesmu “Jovano Jovanke” koju je publika već odlično prihvatila na koncertnim nastupima.

Novi album The Frajli možete poslušati ovdje!

Album “Pozdrav iz Novog Sada” nije jedini novitet koji The Frajle pripremaju za svoje fanove u 2022. godini. Trenutno rade na novom studijskom albumu, s kojeg je nedavno objavljen singl “Tamburaši”, a kojeg će objaviti u prvoj polovici ove godine.

Što se nastupa tiče, The Frajle se u Hrvatskoj očekuju 12. veljače u osječkoj dvorani Zrinjevac.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by The Frajle (@thefrajle)




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.