Foto: Instagram

Nives Celzijus prva komentirala novi estradni par: ‘Hana je uništila ideju o mogućoj pomirbi, ovo spajanje nismo dočekali spremni’

Autor: T. Š.

Novi estradni par na domaćoj sceni ne prestaje intrigirati javnost. Profili Danijele Martinović, Pera Graše i Hane Huljić na društvenim mrežama prate se budnim okom i seciraju u detalje ne bi li se u njima pronašle kakve skrivene poruke, ili odgovor na pitanje mnogih koji se za ovu temu zanimaju – razlog prekida Danijele i Graše i tko je koga ostavio.

U međuvremenu, dok ne ispliva kakav znak ili odgovor, mnogi se zapravo ‘hrane’ raspravama o razlici u godinama između Petra i Hane. Nekima se kažu, gadi Grašo, nekima Hana, no pitanje je što stoji iza takvih ružnih komentara. Mnogi će se, baš kao i Nives Celzijus, složiti da je riječ o prokletoj ljudskoj zlobi, ljubomori i zavisti.

Jasno, neki ne mogu prežaliti to da Danijela i Grašo više nisu zajedno, pa tako traže način kako okriviti Hanu, umjesto da ih se svo troje pusti da uživaju u svojim životima, no ipak, zašto sve neizmjerno zabavlja ova tema?

I dok estrada sramežljivo šuti na ovu temu ili jednostavno ne želi raspravljati o tuđem privatnom životu, u ljubavnu priču Hane i Graše uplela se Nives Celzijus koja u svojoj najnovijoj kolumni za Story savršeno pogađa u bit cijele ove estradne zavrzlame i ljudske zavisti.

“Ponekad nas zadese i ova neočekivana spajanja poput Petra i Hane koje jednostavno ne dočekamo spremni. Zbunjeni smo i nemamo spremne adekvatne epitete kojima bismo počastili Haninu mladost. Sponzoruša svakako ne može biti opcija. Dobra djevojka iz dobre obitelji, Hana ne zadovoljava standarde žene koju imamo razloga mrziti i stoga smo morali pronaći barem neki najbanalniji razlog zašto je ne voljeti”, navodi spisateljica, a potom se osvrće i na propalu vezu Graše i Danijele.

“Uništila nam je ideju o mogućoj pomirbi nekad omiljenoga glazbenog para. Ok, tada nam nije bio baš omiljen i iz čiste zlobe nazivali smo ga farsom i medijskim trikom, ali sada, gledajući ovu novu pomlađenu verziju, sa sjetom se prisjećamo Danijele i Petra”, piše Nives navodeći kako ljudi jednostavno ne vole sretne parove.

“A što kada bismo jednom u životu odlučili razočarati svijet kako više ne bismo razočaravali sebe? Kada bismo ignorirali pravila koja ionako nisu naša? Budimo žene koje ne mare za društvene dekrete koji nam onemogućavaju da budemo istinski sretne i svoje. Slušajmo svoje impulse, birajmo srcem. Promijenimo pravila. Neka i nama godine postanu broj. Najsretniji broj!”, poručuje Nives. Svakako vrijedi pročitati cijelu kolumnu.




Autor:T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.