Foto: Instagram/ Nikolina Pišek

NIKOLINI RISTOVIĆ PRED VRATIMA OSTAVIO PORUKU: ‘Ako vas više ne sretnem…’

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Nikolina Ristović dane provodi u Zagrebu, što je otkrila pratiteljima na društvenim mrežama kroz niz fotografija na kojima se nalazi sa kćeri Unom.

Trenutno prolazi vrlo težak životni period, no pokazala je koliko joj ”mali” znakovi pažnje znače. Naime, na svom je Instagram Storyju objavila fotografiju buketa i pisma koje je dobila uz njega.

“Kada te dočeka pred vratima buket od susjeda za rastanak…”, napisala je uz fotografiju.

Njen susjed potrudio se biranim riječima uljepšati joj ove teške trenutke, a napisao joj je i da je predivna osoba.  “Ako vas više ne sretnem, još jednom vam objema želim sve najbolje, ali siguran sam da ćeš ti napraviti da tako i bude”, stoji, između ostalog, u poruci.

Foto: Instagram

U ovom trenutku nije poznato kamo se Nikolina seli. Srpski mediji su pisali kako je navodno prekinula sve radove na obiteljskoj vili u Zagrebu i odlučila preseliti u inozemstvo. Voditeljica se o tim navodim još nije oglasila.

Kurir je ranije pisao kako se navodno, prema izvoru, povjerila prijateljima kako je veliko pitanje hoće li živjeti u kući koju radi. Čini se da su se te slutnje počele i ostvarivati.




Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.