Foto: Instagram

NIJE JOJ INTELEKTUALNO PARIRAO? Srpska pjevačica o prekidu s igračem Rijeke

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Srpska folk pjevačica Katarina Kaja Ostojić nedavno je prekinula trogodišnju vezu s hrvatskim nogometašem i igračem Rijeke Mateom Pavlovićem, a niti mjesec dana nakon prekida  progovorila o tome kako je nakon 12 godina biti sama. Otkrila je i kakav bi trebao biti njezin idući partner.

“Nedostajala mi je Srbija. Nedostajala mi je obitelj, prijatelji, izlasci. Trenutno uživam biti sama. Svi mi govore da izgledam bolje nego ikad. Skoro 12 godina nisam bila bez dečka. Nisam ni znala kako je to biti sama. Sada više nikom ne polažem račune”, kazala je Katarina, prenosi Rijeka danas.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli K A Y A (@kaya_ostojic)

Kaja se dva put udavala, ali se i razvela u rekordnom roku. Cijeli život bila je u dugim vezama, a niti jedna od njih nije urodila plodom kao ni zadnja s Pavlovićem. Pjevačica je sada progovorila o nedavnom prekidu s nogometašem Mateom Pavlovićem, ali i prvom suprugu Nikoli Dragojloviću.




“Volim sportaše, jer fizički izgledaju odlično i nema ništa ljepše od osobe koja se profesionalno bavi sportom. S druge strane, sada mi treba netko tko mi može parirati intelektualno, a da nije iz te branše”, poručila je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli K A Y A (@kaya_ostojic)

Podsjećamo, Kaja i Mateo vezu su započeli sredinom 2019. godine. Prvu zajedničku fotografiju pjevačica je objavila na njihovo prvo zajedničko Valentinovo kada ju je Mateo oduševio velikim buketom i romantičnom večerom. Početkom mjeseca, Katarina je na Instagramu potvrdila da su “okončali emotivnu vezu” i sve zamolila za razumijevanje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli K A Y A (@kaya_ostojic)

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.