Foto. Instagram

NESTVARNA LJEPOTA VANNINE KĆERI! Jana pokazala lice bez šminke i oduševila: ‘Podsjeća na mladu Robin Wright’

Autor: Dnevno.hr/T. Š.

Naša glazbena diva Vanna je dugo godina držala svoju, 21-godišnju kćer Janu Vrdoljak, podalje od očiju javnosti, a tek posljednjih godina smo ju mogli vidjeti na nekoliko društvenih događanja i potom u Vanninom spotu za pjesmu “Puna memorija”.

Svoj prvi televizijski debi imala je nedavno uoči Vanninog koncerta u Areni Zagreb, kad je Vanna gostovala u emisiji ‘Dalibor Petko Show’.

“Meni je oduvijek bilo fora, čak sam se i malo previše hvalila s time da mi je ona mama, iako dugo nisam kužila što radi. Znala sam da lijepo pjeva, ali mislila sam da to sve mame rade. A onda sam shvatila što sve radi, gdje sve nastupa i sad ju snimam iz prvog reda. Htjela bih biti malo više kao ona kad odrastem, jer ona mi je uzor”, rekla je tom prilikom Jana, što je raznježilo pjevačicu, no nakon gostovanja brojni su gledatelji komentirali koliko Jana sliči svojoj majci, a komplimenata nije nedostajalo.

Jana je uspjela još jednom izazvati ovacije na društvenim mrežama i to nakon što je na Instagram profilu zagrebačke vizažistice objavljen video u kojem je Jana pokazala lice bez šminke.

Njena prirodna ljepota oduševila je brojne pratitelje na Instagramu, a u komentarima se javila i Vanna.

“Nisam pristrana, stvarno je vatra”, napisala je, a ubrzo joj je odgovorila i vizažistica. “Naravno da nisi, predivna je i prije i poslije”, poručila je.




“Neodoljiva si”, “Podsjećaš me na mladu Robin Wright”, “Top”, “Divna”, nizali su se komplimenti.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by 💋Sanja Agic💄 (@sanjaagic)

Autor:Dnevno.hr/T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.