fbpx
Foto: Instagram

NEDA UKRADEN PISALA O VEZI S POPOVIĆEM: Progovorila o temi o kojoj se šuti više od tri desetljeća

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Pjevačica Neda Ukraden nedavno je objavila autobiografiju “Zora je svanula” koja će se još neko vrijeme secirati do posljednjeg zareza, a mnogima je pažnju privukao dio gdje piše o svojim bivšim ljubavima.

Jedan dio posvetila je i svojoj vezi sa Sašom Popovićem, a uz njega i Nedu veže se glasina duga 32 godine prema kojoj je s Popovićem čekala dijete.

U knjizi je Neda navela da su se ona i Saša poželi zabavljati u ljeto 1989. godine te da su mnogo vremena provodili zajedno, često putovali na relaciji Sarajevo – Novi Sad, ali i planirali zajedničku budućnosti.


Neda je upoznala Sašinu majku Branku, s kojom je bila jako bliska, a i njena obitelj, majka, otac i kći Jelena, sjajno su prihvatili Popovića. Osim detalja gdje su se viđali i koliko je njihova veza trajala, Neda nije iznosila druge detalje, pa tako ne spominje niti glasinu o trudnoći, no ipak ju je u konačnici prokomentirala medijima.

Prema glasini Neda i Saša Popović sredinom 1990. saznali su da će postati roditelji, ali je pjevačica nakon nekoliko mjeseci imala spontani pobačaj. Poslije toga bili su još nekoliko mjeseci u vezi, a raskid je uslijedio početkom 1991, kad su odnosi između njih zahladili. Ovu priču potvrdio je navodno dobro informiran izvor za Kurir.

Iako Neda ranije nije spominjala nikakvo dijete, učinio je to Saša Popović prošle godine na promociji albuma svoje supruge Suzane Jovanović. Tad je pričao o proročanstvima baba Vange, koja mu je, tvrdio je, mnogo toga predvidjela.

“Vanga je pričala srpski lijepo, razumno. Tad mi je rekla: “Imaš 37 godina, otac ti je poginuo u prometnoj nesreći. Tvoja majka ne pali svijeću za slavu, moraš je upozoriti na to. Taj crveni auto koji si kupio je fenomenalan i čuvaj te papire koje si u Beču napravio.” Pao sam u nesvijest, kako ona sve to zna. Još mi je rekla: “Ta grupa u kojoj si sad, raspast će se. Za godinu dana nećete postojati.” A mi tad, 20. kolovoza 1990, imamo 120.000 gledatelja u Sofiji, na vrhuncu karijere”; govorio je, pa nastavio:

“Ja nju onda pitam: “Recite vi meni, Vanga, kad ću se ja oženiti?” Ona meni kaže: “Zaboravi, narednih šest godina se sigurno nećeš oženiti.” Ja sam se oženio 1998, a Vanga je umrla 1996. A ja njoj kažem: “Kako se neću oženiti, pa moja djevojka je trudna, u četvrtom mjesecu…” Kaže Vanga: “Ništa, od te djevojke nema ništa. To dijete se neće roditi. Petog siječnja sljedeće godine ćete raskinuti.” Ne mogu vam reći o kome se radi! Sve je tako bilo”, naveo je Popović tada.

Upravo zbog činjenice da je Saša izjavio da je s babom Vangom razgovarao 20 kolovoza 1990. i rekao da ima djevojku u četvrtom mjesecu trudnoće, na što mu je ona odgovorila da se dijete neće roditi i da će s partnericom prekinuti početkom 1991. godine, mnogi su odmah posumnjali da je govorio o Nedi.  Naime, Neda u autobiografiji na 234. strani piše da je s Popovićem prekinula početkom 1991.
Neda Ukraden komentirala je za Kurir ove neobične poveznice i demantirala poveznice o Saši, njoj i djetetu koje se nikad nije rodilo.

“To nije točno. Ja sam rekla što sam imala reći, ostalo ne želim komentirati i ulaziti u neke detalje koje je netko iskonstruirao. Smatrala sam da sam dužna objaviti knjigu koja se tiče mog života, a ne da  netko piše o mom životu stvari koje nemaju veze sa mnom. Ja sam trenutno u vožnji i sve što sam željela reći i otkriti se nalazi u knjizi”, objasnila je pjevačica, dok se Popović nije oglasio.
Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.