FOTO: YouTube

Pogledajte kako je neočekivani pobjednik slomio palac, ali i trofej

Autor: G.B.

Predstavnik Švicarske, Nemo Mettler, odnio je pobjedu na ovogodišnjoj Euroviziji, koja se održala u Švedskoj, u gradu Malmu..

Kada se nakon završenog finala pobjednik pojavio u press centru, na konferenciji za medije, dobio je gromoglasni aplauz od predstavnika sedme sile. Inače, nije sve bilo lako za ovog mladića, odnosno nebinarnu osobu kakvom se izjasnio, no to gledatelji nisu imali priliku vidjeti. Nemo je uspio slomiti pobjednički trofej, ali i povrijediti palac ruke. Ipak, kako je istaknuo, sve je u redu, a to ne umanjuje njegovo trenutno raspoloženje.

“Cijelo ovo iskustvo je bilo baš intenzivno i ne uvijek toliko ugodno, mnogo stvari je vezano za ljubav i jedinstvo, bilo je toliko različitih kultura i ljudi koji su bili pozitivni, predani muzici i oni su mi dali nadu… Nisam samo prekršio kod, već sam slomio i trofej, kao i palac, ali sve je ok, imam i novi trofej” rekao je Nemo kroz smijeh.

‘Oprosti im, Marko, ne znaju što čine’

Podsjetimo, Baby Lasagna je dobio najviše glasova publike, 337 bodova. Drugim riječima, Lasagna bi postao pobjednik da je glasala samo publika, no niti jedan žiri osim susjedne Srbije i Cipra, Hrvatskoj nije želio dati 12 bodova. Norveška je naposlijetku završila zadnja. Njih je predstavljala skupina Gåte s pjesmom “Ulveham”.

“Do ove godine nisam gledala preko 10 godina Eurosong, sad sam se podsjetila i zašto”, “To je zadnji Eurosong što se mene tiče, lijep pozdrav”, “Vidim li ijednog Čeha ili Slovenca na moru ove godine…”, “Kako su samo pokrali Hrvate”, “Ova ‘pobjeda’ je tako simbolična na toliko razina. Marko, kao deklarirani katolik koji na Dori dobiva drugu priliku pored potkupljenog žirija koji već godinama funkcionira na način “aha, to je tvoj mali/mala, okej unutra je” te kao narodni heroj odlazi u leglo LGBTQ+ globalističke propagande nakaradnosti i izopačenosti svih vrsta. Tamo, pored naopakih križeva, sotonističkih kostima i ovih plastificiranih kruna na glavi ‘pobjednika’ jedini smireno gleda neprijatelju u oči tijekom samog proglašenja…kao što je Isus gledao u one koji su ga osudili na smrt. To evidentno potkupljeno bodovanje, strah u očima svih zemalja osim naše (Zašto se bojite, malovjerni) I onda ova neslavna pobjeda jednog novog sustava. Slika Europe u kojoj ćemo živjeti. Odnosno, slika Europe u kojoj već živimo. Oprosti im, Marko, ne znaju što čine. Ti si svakako pobijedio”, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Hrvati kao ludi dijele Lasagninu pjesmu o Isusu: ‘U Švedskoj će pobijediti Marko i Bog kroz njega’
Osvrnuli su se Hrvati i susjedi i na slomljeni trofej: “Bog ima čudan način za humor. Sigurno si je mislio, čestitam, jedan dio za nju, a jedan za njega”, “Da nije bilo žirija ne bi bio pobjednik. Ukinuti žiri. Pobjednik publike je naš Marko, a žiri nas pokrao. Razbio jer i nije trebao biti njegov”, “Ovako prolaze Hrvati koji se deklariraju kao Katolici”.
Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.