Foto: Biljana Gaurina/ CROPIX

NAKON 20 GODINA DALA INTERVJU: Branka Krstulović otkrila zašto je napustila modnu karijeru

Autor: Tea Šojat

Bivša Miss Hrvatske Branka Krstulović (ex Bebić), koja se na svjetskom izboru 1994. godine plasirala u pet najljepših, nakon 20 godina je progovorila o svom privatnom životu  u intervjuu kojeg je za Gloriju s njom napravila njezina sestra Milana Vlaović Kovaček.

Branka je otkrila kako je razlog njenog napuštanja modne karijere – ljubav. Naime, svog današnjeg supruga Hrvoja Krstulovića je upoznala kada je živjela i radila u New Yorku. Jedno vrijeme održavali su vezu na daljinu, a onda su shvatili da to tako više neće ići.

Foto: Dragan Matic/ CROPIX

“Oduvijek sam znala da mi je obitelj jako bitna i da je to nešto čemu se želim kvalitetno posvetiti”, pojasnila je Branka i dodala:

“S njim sam osjetila da bi to moglo biti uzajamno i da je on također čovjek koji vjeruje u obiteljske vrijednosti. Moraš imati i sreće da se prva iskra zaista pretvori u nešto trajno. Bili smo tri godine u vezi dok se nismo odlučili za brak i evo nas zajedno već dvadeset godina”, ispričala je Branka koja sa suprugom vodi najveći hrvatski lanac kino dvorana Cinestar.

Otkrila je i da je zbog posla često imala grižnju savjesti zbog odvojenosti od djece, trojice sinova, Ante, Nike i Dina.

Podsjetimo, Branka i Hrvoje vjenčali su se 2005. godine nakon čega je bivša missica znatno prorijedila medijske istupe.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.