Foto: Instagram

‘MOŽDA SE SRAMI!’ Progovorio ujak Ronaldove Georgine: ‘Kupovao sam im odjeću, plaćao struju i vodu’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Fatalna Georgina Rodriguez pod posebnim je povećalom javnosti, ponajviše jer je žena Cristiana Ronalda. Ni ne čudi, stoga, što se često iznose sumnje kako je bivša prodavačica iz Guccijeva butika s nogometašem zbog njegova enormnog bogatstva.

O Rodriguez je snimljen dokumentarni film u kojemu se dotakla i te teme, a tom prilikom je istaknula i da je novac na njenom bankovnom računu isključivo sama zaradila. Odnosno, javnosti je htjela dati do znanja da nije s Ronaldom zbog njegova novca.

Ipak, da joj novac igra nešto važniju ulogu u životu, ističe njen ujak Jesus Hernandez koji se brinuo o Georgini dok je njezin otac Jorge bio u zatvoru.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)




“Možda se srami i vjerojatno misli da je bolja od nas jer mi ne živimo luksuzno kao ona, ali ja od nje nikada ništa nisam tražio, iako sam brinuo o njoj i njezinoj sestri, kupovao im odjeću, plaćao struju i vodu. Otkada je s njim, nazvala me jednom ili dvaput”, rekao je Hernandez za The Sun.

Ovo nije prvi put da je iznio mišljenje o svojoj nećakinji. Ispod jedne Facebook objave Cristiana Ronalda poručio je slavnom nogometašu: “Imaš zlu ženu pokraj sebe.”

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Podsjećamo, Georgina je izazvala lavinu reakcija svojim komentarom  u intervjuu za španjolsko izdanje magazina Forbes. Govoreći o svom bogatstvu izjavila je:

“Kada je novac u pitanju, morat ćete mi oprostiti, ali ne mislim govoriti o tome koliko mi je milijuna na bankovnom računu. Jako sam sretna što imam Cristiana Ronalda za partnera, luda sam za njim i prava sam sretnica. Sasvim sam svjesna da mi to što sam njegova djevojka nudi mnogo mogućnosti, ali ja sam marljivo radila i izgradila sve što je u banci na mom računu”, rekla je Georgina.

Inače, Georgina je otkrila i da je ljubiteljica dijamanata, vozi Ronadlov Bugatti vrijedan milijun eura i kaže da nikada više neće letjeti komercijalnim zrakoplovom nakon što se navikla na luksuz Christianova privatnog aviona vrijednog 35 milijuna eura.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.