Foto: Vedran Peteh / CROPIX

MISS UNIVERSE HRVATSKE KRENULA NA SVOJ PRVI LET AVIONOM: Pogledajte nacionalnu haljinu u kojoj će nas predstavljati!

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Miss Universe Hrvatske Arijana Podgajski otputovala je na svjetski izbor ljepote, koji će se održati u New Orleansu 14. siječnja. Sebe i svoju zemlju predstavit će u najljepšem svjetlu i zanimljivoj nacionalnoj haljini.

Arijana je 20-godišnja studentica ekonomije na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa, koja je titulu Miss Universe Hrvatske 2022. ponijela krajem svibnja u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Arijana Podgajski (@arijanapodgajski)

Kako iz Hrvatske još uvijek nema izravnih letova za SAD, Arijana se, piše Jutarnji, najprije uputila za Beograd, od kamo ima izravan let.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Arijana Podgajski (@arijanapodgajski)




Inače, missici će ovo biti prvi let avionom, a Marija Kraljević, direktorica Miss Universe Hrvatske konstatirala je kako će odlazak na svjetski izbor biti Arijanino putovanje života.

Arijana će se predstaviti i  u zanimljivoj nacionalnoj haljini koju je kreirala Mina Petra u suradnji s akademskom slikaricom Antoniom Maričević, kojom se promovira kontinentalna, zelena Hrvatsku i ljepota Hrvatskog zagorja.

Foto: Vedran Peteh / CROPIX
Foto: Vedran Peteh / CROPIX

Za druge djevojke na natjecanju, Arijana je ponijela i poklone koje su pripremili u Turističkoj zajednici Krapinsko-zagorske županije te u Hrvatskoj turističkoj zajednici. U poklonima su licitarska srca, narukvice s licitarskim srcima, vrećice lavande i ekološki prihvatljive platnene vrećice za kupovinu.

Osim nacionalne haljine, Arijana je ponijela  dnevne i svečane haljine Bariba, cipele Baldinini i Pletix kupaće kostime, dok je posebno mjesto u koferu osigurala za Sherri Hill večernju haljinu, kao i narukvicu Zlatarne Dodić.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.