fbpx
Foto: Pedja Milosavljevic / CROPIX

MIŠA GROF KUPUJE KUĆU U HRVATSKOJ: Nikolini nudi pomoć, no istovremeno priprema teren

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Nakon što je mnoge iznenadio izjavama u kojima poziva svoju snahu Nikolinu Pišek u Beograd, navodeći kako tamo ima dva stana, otac preminulog Vidoja Ristovića ponovno je progovorio za medije. Osim što je otkrio da je nedavno boravio u Zagrebu jer kupuje kuću u Opatiji, opet se dotakao Nikoline i šuškanja da voditeljica traži posao.

“Ako bude opet tražila posao, pomoći ću joj. Nisam ni znao da traži posao”, komentirao je za 24sata. Između ostalog, kazao je i da s voditeljicom nije ni u kakvom imovinskom sporu. Nakon što su se tjednima medijski prepucavali, Miša Grof sad tvrdi i da se sa svojom snahom redovito čuje, osim zadnji nekoliko dana.

No, iako se čini da Miša Grof mijenja ploču te da bi mirnim putem mogli razriješiti nesuglasice kad je u pitanju imovina prmeinulog Vidoja, RTL Exkluziv prenio je kako je Pišek već angažirala odvjetnike i pokrenula određene postupke u Hrvatskoj i u Srbiji, a koji su vezani za Mišu Grofa. Ni sam Miša Grof ne miruje te je poznato kako se učestalo sastaje sa svojim odvjetnicima kako bi osigurao sve umjetnine koje posjeduje. Pretpostavlja se upravo zbog ostavinske rasprave, čiji je postupak već pokrenuti.


Podsjećamo,  početkom mjeseca, Nikolinin svekar je za medije iznio izrazito teške optužbe na račun voditeljice i optužio ju za smrt njegovog sina. “Nikolina je ubila mog sina! Ona je tražila kuće, putovanja, bazene, lokale, firme… Trošila je nenormalne količine novca”, govorio je tada, a pretpostavlja da su upravo te izjave predmet jednog od postupaka koje je voditeljica pokrenula.

“Ne znam kakvu imovinu ona hoće, Vidoje je bio imućan, ali to je moj novac. Mora biti svjesna da njoj ne dam ništa, a ako krenem iznositi sve što znam o njoj, bit će uhićena”,  rekao je tada Miša i dodao da je Nikolina bila s Vidojem samo zbog novca.

“On bi došao u Zagreb, donio joj novac koji je tražila, i onda otišao u hotel spavati. Ta žena je bila nezasitna, tražila je stan u Londonu, njezini psi su išli na manikure, neprekidno je pokretala neke biznise, proputovali su pola svijeta zajedno. Kada više nije znala što će s novcem, bacala ga je na gluposti, tokom braka mu je potrošila milijune eura” kaže Viktor. U jednom javnom istupu, Nikolina je ustvrdila kako njegove priče o posebnom tretmanu njenih pasa nisu istinite.

 “Ja njenom krivicom više nemam dijete, i ne želim šutjeti”, govorio je otac pokojnog Vidoja i tvrdio da ima dokaze. “Otkako je upoznao Nikolinu, Vidoje je vodio dnevnike. Pet ogromnih dnevnika je u mom vlasništvu, stoje zaključani u sefu, a ona očajnički pokušava doći do njih. Traži mi da joj dam sve Vidojeve spise, telefone kao i jedan njen planer koji je kod mene. Tu piše sa kim se, kada i gdje nalazila. Možete pretpostaviti da, naravno, Vidoja u tim planovima nema. Od toga se može ozbiljna knjiga napraviti, ali ne planiram još uvijek objaviti te dokaze. Moj sin se nije ni ohladio, rano je”, zaključio je Miša Grof za Alo.

Kad je u pitanju Nikolinina i Vidojeva kćer, Miša Grof izjavio je da njegovoj unuci u životu nikad ništa neće nedostajati.  “Ja svoje unuke obožavam. Una je jedna divna djevojčica, ne znam kako je uspjela od onako zle majke da bude takva. Ona je još jako mala, nije svjesna svega. Mogu reći da će biti osigurana do kraja života, ništa joj neće faliti, ali Nikolina neće dobiti dinara od mene”, naglasio je.
Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.